lördag 23 januari 2021

Tuff vecka.Så svors då Biden in i sitt ämbete som president i onsdags, en ny början för landet efter fyra års kaotiskt ledarskap.
Nu ska det ju bli intressant att följa efterdyningarna för "Trump" som sista dagen i sitt ämbete tog tillfället i akt att flyga till sitt nya boende med "Air force one".
Vissa har det bra minsann ;)
 
  På hemmaplan igår efter kneget hjälpte jag frugan att färga håret, lite klippning fick det bli också.
Enda sättet i dessa Covid-19 tider ju när man inte kan gå till en frisörsalong kan man ju tänka men vi brukar faktiskt hjälpas åt med detta istället.
Vi är ganska bra på det också om vi får säga så själva ;)
 
Var en tuff vecka för undertecknad yrkesmässigt, skönt med helg.
 

 
Funderar på att öppna en privat simskola istället, eller vad tycker ni? ;)
 
Ha det fint alla och trevlig helg på er.
 7 kommentarer:

LillaSyster sa...

Ja simskola är en mycket bra idé =) speciellt nu när badhusen är stängd. Min bästa kompis man brukar också hjälpa till med toning/färgning av hennes hår, rörmokare om dagarna och frisör om kvällen.

BP sa...

Klipper också min mans hår. Som tur är har han lockigt hår, då syns inte misstagen;-) Själv går jag dock till frissan när jag börjar se ut som en mopp.
Å du har ju inget hår att klippa så;-) Men med tanke på vad en färgning och klippning hos frisören kostar så har ni sparat in massvis med pengar vid det här laget.
Fortsätt njuta av helgen nu!

Ditte sa...

Tror på idén med simskola. Men knepigt det också.Trist att du haft en jobbig vecka i skolan för det tar ju en massa energi.
Perfekt att du och frugan kan hjälpas åt med hårvård- Här gör jag försök att klippa maken i nacken men det blir lätt snett. Mitt ögonmått är inte det bästa.
Hoppas och önskar nu att du ska ha den bra helg och inte tänka på jobbet.

Lotta sa...

Härligt med helg, bästa avbrottet från de dagliga våndorna. Då är det bättre att hjälpa frugan med frisyren. Kan tänka mig att du är en klippare på det. Min frisör tar bara emot en kund i taget så man behöver inte samsas om utrymmet mer än med henne då :-). Jag brukar inte gå dit så ofta, tre gånger om året kanske. Men på torsdag är det dags.
Simskola, vaför inte, låter som en mycket bra idé!

Ha en fortsatt skön kväll och en fantastik lång söndag.

Kämpa!

Ingrid sa...

Här har coronafrisyren vuxit till sig väldigt, så snart måste jag våga mig iväg till frissan, men har jag väntat så länge, så väntar jag väl tills jag är färdigvaccinerad.

Jag önskar dig en skön helg!

Ama de casa sa...

Här har fortsatt att klippa till vandra sen pandemin startade. För min del är det ju enkelt eftersom det bara är att ställa in klippmanicken i rätt läge och sen köra över hela skallen. Anders har det svårare som måste använda saxen. Vi lär nog också fortsätta med det, lite synd om våra forna frisörer...

En simskola låter som en bra affärsidé där :-D

Ha det fint!

Znogge sa...

Ja, nu får vi se hur det går i USA. Ärligt talat så tror jag att det kommer att lugna sig efter hand nu när Trump väl är borta.

Smidigt att kunna hjälpa varandra. Husse klipper sig själv vilket är ännu smidigare. Något frisörbesök är inte att tänka på just nu.

God söndag!