tisdag 6 april 2021

Högtidsdag, den viktigaste på året.

Så stod vi ju där denna dag för 26 år sedan och sa ja till varandra, vi skulle älska varandra i nöd och lust resten av livet.
Än så länge är vi ju tillsammans, endast döden kommer ju en dag att skilja oss åt, hoppas det dröjer många år innan vi skiljs åt.
En orkidé från "Interflora" och fyra lotter levererades utanför dörren, och en god måltid här hemma fick bli årets firande, inget restaurangbesök i år heller men nästa år blir det väl ett ordentligt firande av vår bröllopsdag på någon fin restaurang. 
Vi har ju ett par sådana att kompensera för minst sagt.

 Ha det fint alla.
 
 
 
 
 
 

9 kommentarer:

Ingrid sa...

Varmt grattis till er båda två som har lyckats hålla samman i så många år.
Kram, Ingrid

Ditte sa...

Härligt! Stort grattis! Önskar er många fler lyckliga år.

BP sa...

Stort, stort GRATTIS till 26 år tillsammans eller troligen har ni varit tillsammans längre än så. Underbart att läsa regelbundet här på din blogg att ert äktenskap är ett väldigt lyckligt sådant.

Ja nästa år får ni fira rejält. Det är bara att lägga undan två års "sparade" pengar och slå ihop dom med nästa års pengar:-)

Susjos sa...

Så roligt! Stort Grattis på bröllopsdagen! Det har ni gjort bra! Hoppas ni ätit något gott hemma ikväll istället, eller firar med god mat till helgen.
Ha en fortsatt bra vecka!

Ama de casa sa...

Stort GRATTIS till alla era år tillsammans som äkta makar!
Visst blir firandena lite avslagna i dessa tider, men det får vi ta igen retroaktivt när det blir bättre igen. Jag har en massa grejer som jag har samlat på hög :-)

Ha det gott!

Gubben sa...

Grattis i efterskott

Susanne sa...

Stort grattis!

znogge sa...

Ett stort grattis till er båda så här en dag i efterskott! Bra jobbat av er :D

Lotta sa...

Grattis till er! Underbart när man håller det man lovar, tyvärr har inte jag gjort det. Men jag får glädjas med er istället :-)

Fin blomma ni fick!