söndag 25 april 2021

Lite fisknät...

 fastsatt över vår balkong, som ni skrivit lite om i kommentarerna, satta vi ju upp 2016 till skydd för att katterna inte ska hoppa ut, dessutom slipper vi alla duvor som allt som oftast förr intog hela balkongen, skönt att slippa dem också.
Det var dessutom ganska billigt minns jag.
Vi köpte ett åt grannen också när vi ändå var i farten, jag satte upp båda två snabbt och smidigt stående på en stol med risk för mitt eget liv, det var det värt.

Imorgon ska kollegorna åter få se hur vackra jag kommer gående i korridoren på morgonen medan de viftar  med palmblad och sjunger  "Hosianna davids son" eller Bengts lille pöjk som ju är mera nära sanningen.
Nä, jag nöjer mig med den röda mattan tror jag, de sjunger ju så fruktansvärt illa ;)
 
 
Varje morgon bär vi ju ut våra växter, än så länge är det ju för kallt på nätterna och nu har vi dessutom berett plats i en hylla inne i min "mancave".
Ända ut i köket orkar man ju inte bära dem även om min stegmätare nog skulle uppskatta det.
Ett skäl så gott som något annat ;)

 Men nu blir det strax kaffe, ha det fint alla.
 

9 kommentarer:

LillaSyster sa...

Ja det är ett pyssel med växterna =) Men det har du glömt i slutet av sommaren då du skördar godsakerna och njuter av det som blommar! Ha en bra lördag!

Ingrid sa...

Vi får hoppas att det snart blir så varmt så att du slipper släpa växtverna ut och in. Till en början kanske det räcker att täcka dem lite på källarna.
Ha en skön söndag!

Geddfish ♥ sa...

Jag har slutat att släpa växterna. Chansar stort. Är det inte minus så går det bra.
Ha det så skönt på sofflocket!

Susjos sa...

Fisknät alltså, fiffigt! Hm, undrar om man kan sätta upp det när man har en inglasad balkong, tror inte det funkar tyvärr, suck! Får väl stänga in Molly i nåt rum när jag öppnar upp balkongen, balkongdörren går ju inte att stänga från utsidan!
Så jobb igen i morgon, bäst att vila inför det!
HA en skön vilodag, Bengts lilla pöjk!

BP sa...

Så det var fisknät du spände upp på din och grannens balkong. Trodde det var hönsnät. Ja mönstret på din vackra kropp blir ju ungefär detsamma om du solar där vill säga;-) Så fint det blev med krukorna på "stegen". Riktigt läckert!

Kronblom - han har rätt inställning till livet, vilket hans fru absolut inte höll med mig om;-)

Ta det lugnt imorgon och stressa INTE upp dig om det är "värre än värst". Dina kollegor är nog glada att du är tillbaka, för jag tror nog att du kan lugna ned eleverna med din pondus. Lycka till!

Ditte sa...

Vilken bra idé med nätet på balkongen. Och med flera funktioner. Förstår att grannen ville ha din hjälp att få upp sitt. Att sedan ditt liv var hotat i sammanhanget var mindre bra förstås-
Än tror jag bara det är penséer som kan vara ute nattetid men jag tar in mina av barmhärtighetsskäl. Har ännu inga andra ute. Men mina övervintrande pelargoner ska snart få debutera dagtid och i vackert väder på balkongen.
Önskar dig en bra dag i morgon och en röd matta och lite hurrarop vore ju passande när du är tillbaka.

Åke sa...

Fisknäten ska vara i vattnet och blötas. Nejdå jag bara skojar, klart det är bra för katten och så slipper ni ju påhälsning av duvor. Igår em när vi kom hem hade en skogsduva fått livet släck. Det flög fjädrar över gården, antagligen duvhöken som klippt den. Min sambo sa att resterna var fortfarande varm. Lite synd för vi hade två som hälsad på.

Ama de casa sa...

Smart med nätet! Inte en dum bieffekt att slippa duvorna också. Här håller dom på att gå mig på nerverna med sitt ho-ho-hooo-ande...

Hoppas du fick ett riktigt värdigt mottagande av kollegorna nu på morgonen! :-D

Ha en fin start på veckan!

Åke sa...

Jag blev så glad igår: Eller jag måste bara få rätta till om våra duvor. Det är en ringduva som gick hädan. Jo igår så så kom honan inflygandes helt för sig själv. Vi sa typ i kör vad tråkigt för henne. Men rätt va det var så stod en hanne och vippade på stjärten... nu kanske hon inte längre är ensammen. Slutet gott på den hårda djurvärlden.