fredag 30 april 2021

Och så inleder vi härmed en ny helg.

Fredag, bästa dagen på min arbetsvecka, även om jag bara arbetade i måndags och efter det haft semester så känns det som en vanlig härlig fredag iallafall.
Men jag slapp gå till min arbetsplats, känns ju inte fel om man säger så ;)

En tuff vecka var det ju trots allt med alla frugans läkarbesök, nu blir det vila för henne en tid framåt som tur är, det tar ju på krafterna sådant där.
Själv har jag bara varit med som stöd, ett välbehövligt sådant med tanke på allt, och det vill jag ju gärna vara, "I nöd och lust" heter det ju....tillsammans för alltid.

 Vad händer i helgen här då?
Städningen ligger vi ju lite efter med pga allt denna veckan så det blir väl att låta vår robotdammsugare rulla runt i lägenheten.
I övrigt tror jag vi ställer in ev planering, det blir som det blir.

Vår "smakbox" anlände ju igår fylld av läckerheter.

Naturligtvis blev den en obligatorisk inspektion av Flizan och Ozzy, lite slalom mellan blommor, krukor och sin sovplats bland alla varorna löste de alldeles utmärkt ;)
Kul grej det där, lite nya varor som precis kommit ut i affärerna.
Rekommenderas verkligen.

Ha en fin valborg allihop.


7 kommentarer:

Ingrid sa...

Ha en riktigt fin helg både två- och fyrbenta!

LillaSyster sa...

Ja allt måste inspekteras. Låt roboten göra jobbet och hitta på något roligare än att städa. Eller städa 10 minuter och det som är gjort är gjort. Jag ska fixa till salladen till kvällsmat nu innan det är dags för rehabövningarna. Trevlig Valborg!

Ditte sa...

Så fint att se er båda och jag är så glad för att frugans läkarbesök avlöpte väl. Men sådana är väl spänningsförhöjande. Och ditt stöd är ju viktigt.
Kul att katterna uppskattar sin box och härliga bilder där de tar sig en titt.
Önskar er nu en fin kväll.

BP sa...

Vilken varm och fin selfie eller om det är en groupie av dig och frugan! Ni två är som gjorda för varandra kan jag säga:-)
Gissar att veckan varit mest psykiskt påfrestande för frugan. Jag menar efter en sådan operation är man ju alltid orolig vad efterkontrollerna ska visa. Det är ju helt naturligt men ack så jobbigt. Är så otroligt glad att allt gick så bra:-) Å du ska ha en eloge att du följer med frugan som moralisk stöd. Snyggt gjort Guldkryckan!

Å det där med katter på bordet bland livsmedel... ja eller nej;-)
Ha en trevlig valborg nu!

Susjos sa...

En sån fin bild på er båda! Skönt att ni nu kan njuta av att bara vara lediga i helgen!
Smakbox? Nu blev jag nyfiken, det får jag kolla upp!
Nu säger vi sköna maj välkommen, för klockan närmar sig två på natten och bara jag som är en nattuggla är vaken!
HA en skön helg!

Ama de casa sa...

Vilken fin bild på er! Skönt att den jobbiga veckan är över och glöm inte att man har gjort sig förtjänt av glass när man varit hos doktorn :-)

Geddfish ♥ sa...

Vilken fin bild på er två! Kul att se ansiktena. Ni ser så rara ut, perfekta för varandra!
Smakbox, det har jag beställt en gång. Jättetung att släpa hem ;) Jo, det var mycket grejer i men sedan har jag avstått, för mycket varor för en person. Min yngsta dotter prenumererar. Konceptet är ju fiffigt.
Ha det gott!