onsdag 21 juli 2021

Blev ju lite svalka...

både igår och idag vilket vi alla här på femte våningen uppskattade.
Så vi hade ju tänkt åka ner till ett köpcentrum i dagarna här, jag måste köpa ett par nya skor bla, inget man kan köpa online tycker vi.
En av kidzen på skolan valde till och med en låt på musiken till min ära för en tid sedan: "Somliga går med trasiga skor", så ni fattar att jag måste köpa va? ;)

Men tyvärr har ju frugan blivit lite krasslig så vi får ju lägga det på is ett tag, ingen brådska, halva semestern återstår ju, finns gott om tid.


En pizza var fick det bli igår iallafall, undrade så vem William Hill var så jag googlade lite, ett spelföretag tydligen, ja, inte ens när man beställer Pizza slipper man den reklamen ;)

Ha det fint nu alla

8 kommentarer:

BP sa...

Jo, här var det också lite svalare igår och idag - max 20 grader i skuggan.
Ledsen att läsa att frugan är krasslig. Hoppas att det inte är nåt allvarligt.
Å japp, om en av kidzen som ju bara måste vara svensk spelade den låten från anno dazumal, då är det nog dags att köpa ett par nya skor.

Den reklamen har jag aldrig sett. Å vår lilla lokala pizzeria är än så länge reklamfri.

Ha en skön kväll nu!

LillaSyster sa...

Jo det har blåst svalare vindar, men idag är det varmt och skönt igen. Sitter ff ute i bara shorts och linne. Jag beställer ofta skor på nätet, funkar hur bra som helst. Hoppas att det inte är något allvarligt med frugan. Du får pyssla om henne. Ha en bra kväll.

Geddfish ♥ sa...

Jag kan aldrig beställa varken kläder eller skor på nätet, måste prova, då jag har problemfötter och kläderna, nä de måste sitta perfekt.

Tråkigt att frugan inte mår så bra, hoppas det vänder!
Trevlig kväll!

Susjos sa...

Hoppas frugan kryar på sig snabbt! Pizzakartong med reklam, ojdå, nä man slipper inte ifrån reklamen nuförtiden!
Ha en fortsatt fin semester och trevlig kväll!

Ditte sa...

Skorna kan ju vänta. Viktigast är ju nu att frugan snart ska må bättre.
Ja, reklam...Kanske fick pizzerian köpa kartongerna billigare om de hade reklam. Man får vara tacksam att inte reklamen stod på pizzan. Hoppas pizzorna var goda.
Ha det så bra du kan.

Lotta sa...

Här hos mig har det varit varmt och skön. Jobbigt för många men jag trivs. Jag har börjat beställa skor på nätet. Köper samma modell som jag redan hade innan för de vet jag att jag trivs i. Nu var det till och med rea på mina favoriter så jag köpte ett par till trots att jag nyss skickat efter nya skor. 400 kr tjänade jag på det klippet.
Hoppas frugan snart känner sig bättre.

Ha det gott!

Znogge sa...

Tråkigt att din bättre hälft är krasslig men jag hoppas att det är snabbt övergående.
Det var en pik med glimten i ögat så en skoaffär är nog ett lämpligt mål inom det snaraste.

Ha en god torsdag!

Ama de casa sa...

Ja då är det nog dags att köpa nya skor. Kom att tänka på en arbetskollega som hade oerhört slitna träskor på jobbet som var hoptejpade med gaffatejp. När vi skulle flytta till nya lokaler tänkte han göra en omstart och slängde dom i en av dom utställda papperskorgarna. En annan kollega gick förbi där och tänkte:
- Men OJ! Där ligger ju Max träskor!
Han "räddade" skorna och såg till att dom kom med i flytten :-D

Hoppas frugan har kryat på sig!