fredag 2 juli 2021

Fredag och nu börjar semestern.

 Blev ju att "arbeta" hemifrån denna sista dag innan semestern, allt är ju klart i princip och dessutom var jag lite orolig för hur jag skulle må idag efter vaccinationen. Blev rekommenderad av kollegorna att arbeta hemifrån och så fick det bli.
Började min "arbetsdag" med en kaffe och macka till alla mina mediciner, sen tog jag rast, tyckte jag varit så duktig att det fick bli en rast till i anslutning till den första, denna gången på balkongen med en snus.
På den vägen har det varit hela dagen, lite kontroll av jobbmejlen, kontroll av ev meddelanden på jobbtelefonen, men framförallt, rast, jag gillar raster.
Hallelujah ;)


Men nu inväntar vi leveransen från Coop, kylskåpet är ju bara halvfullt, dags att "knöka" in allt man kan igen, har man tur får man in alltihopa, korrigering, har man tur får FRUGAN in allt, jag har inte den förmågan alls men hon lyckas ALLTID ;)

Men nu, semester, ha det bäst alla.




9 kommentarer:

Ingrid sa...

Ha en riktigt fin start på semestern!

LillaSyster sa...

Njut av din ledighet! Vi kvinnor är bra på att få in allt både i diskmaskin och kylskåp =)

Geddfish ♥ sa...

Trevlig semester nu då!
Och god måltid med allt som kom i matkassarna!

BP sa...

Kom igen Guldkryckan!!! Här fick du en extra semesterdag:-) Perfekt ju! Å himla schyssta arbetskamrater. De verka känna dig väl;-)
Hoppas att du får en underbar semester nu! Och framförallt att du börjar med en toppen helg:-)

Ditte sa...

Låter bra med raster. Att vila sig i form kan vara nog så bra. Yngsta barnbarnet på 7 år meddelade att han var på landet och började arbetsdagen med en rast så att han senare skulle orka gräva lite i rabatterna. Vet inte hur det gick med grävandet men rasterna verkade ha gått bra.
Du fick en bra start på semestern och det gör ju sitt till. Hoppas du inte fick några biverkningar av vaccinet.
Önskar dig en fin semester och en trevlig kväll.

Susjos sa...

Låter som en perfekt inledning på semestern, och inga biverkningar på vaccinet, perfekt!
Ha en toppensemester!

Ama de casa sa...

Ojojoj... Verkligen en hektisk sista arbetsdag! ;-) Skönt att semestern är här nu :-D

Här är det tvärt om. Anders lägger in varorna i kylen, jag är helt värdelös på att stuva in dom. Visst kan jag knö in, men sen är det svårt att hitta grejerna och veta vad man egentligen har där inne :-D

Ha det gott!

Znogge sa...

Det blev onekligen en behaglig sista arbetsdag och så klokt att arbeta hemifrån. Hoppas ledigheten blir till belåtenhet så njut nu av den.

God lördag!

Gunnel sa...

Hoppas ni får en skön semester.