onsdag 27 oktober 2021

Onsdag vecka 43.

Fullständigt kaos på kneget, jag lämnar det vid detta, övriga förklaringar är onödiga, dessutom är det bara resten av denna veckan kvar, sen är det höstlov och sedan är jag inte kvar där utan på min "egna" planhalva igen, på högstadiet

Halloweenteman denna veckan hos oss, den förra "rektorn" var emot sådant om jag minns rätt, hennes gudstro antar jag som gjorde att det blev så.
Men vi körde väl på lite med det förra året också iallafall.
Men i smyg så gott det gick ;)
Inte för att jag själv tycker halloween är något att fira, nej hujeda mej, men kidzen gillar det ju och det är ju dem det handlar om i första hand.


Tror det går lätt att ta bort, hoppas det iallafall ;)

Ha det bäst därute.

 

8 kommentarer:

BP sa...

Sååååå skönt det måste kännas för dig att du snart är tillbaka på din hemmaplan. Det ska bli skoj att läsa om dina gamla elever har saknat dig och firar att Guldkryckan är tillbaka.
Skolvärlden verkar annars vara en ren mardröm. Skulle inte överleva ens en dag i denna värld.

Rektorer och lärare får gärna ha en tro på någon/nåt, men den tror ska absolut inte synas/märkas i en skola tycker jag. Då spelar det ingen roll om det är Halloween eller nåt annat.

Är inget fan av Halloween heller, det är ju en kommersiell grej precis som jul7påsk med mera, men huvudsaken är ju att kidzen får ut nåt av det.

Ha det bäst du med!

znogge sa...

Så skönt det måste kännas att snart vara tillbaka på din vanliga plats.
I skolan kan allt hända vilket man får vara förberedd på och ändå arbetar jag på en ganska så lugn skola. Dock känns det väldigt skönt att vara ledig 11 dagar nu :D

Ha det gott!

Geddfish ♥ sa...

Jamen, det var ju bra, att du återgår till det jobb du gillar!
Jag är inget för Halloween, jag sitter inte ens i hallen och dricker vin ;) Nej, ett amerikanskt påfund som inte jag har några rötter i. Men barnen får ju självklart härja med detta :)
Nu är det nästan god natt. Önskar dig en fin morgondag!

Ingrid sa...

Så skönt att ha ett lov som väntar. Halloween är ett påfund som vi aldrig anammat helt, men att barn och ungdomar tycker att det är kul förstår jag mer än väl.
Ha det så gott!

Ditte sa...

Det måtte vara en skön känsla att du snart är tillbaka på din planhalva. Och bra med ett lov innan dess.
Önskar dig det bästa oc inte minst ett skönt lov när du är där. Men jansk ekunde slutet av veckan ha med sig lite lugn och arbetsro.

Ama de casa sa...

Jobbigt med kaoset så skönt att du är på upploppet nu och alldeles snart får återvända till din rätta plats.

Halloween är ganska hysteriskt här, men jag brukar välja att fira hall-å-vin. Dricka lite vin i hallen, alltså :-D

Ha det gått och håll ut - snart är ledigheten här!

Lotta sa...

Boo på dig själv! Kaos på jobbet är det minsta man vill ha. Hoppas det lugnar ner sig innan du går på höstlovet. Förstår att det ska bli skönt med lite ledighet.
Att ungar gilla halloween går inte att ta miste på. Mina barnbarn älskar att klä ut sig, det gör ju även jag. Bildbevis kommer i början på nästa vecka då vi har busat klart.

Håll ut!!

Gunnel sa...

VI firar bara Halloween för att barnbarnen kommer hit. Normalt sett är det ingen helg jag vurmar för.