lördag 12 november 2022

Internet fungerar igen.

Efter att vår router lyst grönt  istället för blått ett tag så har den nu övergått till ett fast blått sken igen, översatt till ren svenska, det fungerar igen, tack och lov för det.
Tur man kan använda sin mobil istället då, men autokorrigeringen där är ju inte av denna värld, översatt till ren svenska åter igen, den suger verkligen. ;)

Yrkesutövandet har flutit på dessa dagar så som sig bör, lite kaosartade scener utspelade sig där igår dock men det var en liten stund.
Allt löser sig i slutändan.

Vad händer här idag då?
Inte mycket, hoppas jag, lite städning kanske och en skapandeprocess vid spisen som förhoppningsvis utmynnar i en god måltid för herr och fru Guldkrycka. ;)

Ha det nu bäst alla. 

(Zenith hälsar från andra sidan.)

6 kommentarer:

Znogge sa...

Vilken vacker katt!
Så skönt att nätet fungerar som det ska igen. Autokorrigeringen kan driva vem som helst till vansinne!

Ha en fin lördag nu!

Ingrid sa...

Så skönt att internet fungerar som det ska nu. Det är något man verkligen blivit beroende av.
Bra att den kaosartade situationen ordnade upp sig. Jag kan tänk mig att det kan vara jobbigt ibland.
Ha en skön helg!

Äventyret framtiden sa...

Autokorrigeringen kan driva en till vanvett och så behöver den korrigeras hela tiden i sin tur. Skönt att du har fått ordning på nätet igen.
Så fin bild! Jättefin!

Ha en fin helg!

BP sa...

Så din router lyser blått när den fungerarar. Min lyser grönt. Om den blinkar hysteriskt, då är den sönder. HSB bytte ju till Telia för några månader sedan här hos oss (internet ingår i hyran) och jag har fått "starta om den" flera gånger. Nåt jag inte behövde när vi fortfarande hade Bredbandsbolaget/Tele 2... Huvudsaken att det funkar!
Klarar inte att blogga/skriva på mobilen, har alldeles för knubbiga tassar på det.
Zenith ser aningen tveksam ut på bilden;-) Ha en toppen lördagskväll nu!

Anna i Portugal sa...

Vad skönt att ni har internet igen, en blir ju väldigt handikappad utan. Blir säkert väldigt god skapelse i köket .) Här blev det grillat med coleslaw. Nu är det dags för handboll på TV. Trevlig kväll!

Gunnel sa...

Tydligen mer än jag som retar sig på autokorrigeringen. Ibland skulle man vilja slänga mobilen i väggen. Hoppas det blev en god middag.Kram