måndag 21 november 2022

Vintern är här igen.

 I natt kom så snön även till oss här i Göteborg men denna gången gick alla bussar och spårvagnar som de skulle iallafall, vi får hoppas det håller i sig denna vinter men man vet ju aldrig.
Bild från i morse innan helvetet brakade lös, fanns snart mer snö inne i korridorerna än ute, en tradition så god som någon annan.
Men kidzen hade roligt iallafall, önskar bara att de inte tog med sig det in i skolans korridorer, stackars städare säger jag bara.
Lyckades ducka precis innan en snöboll hade träffat mig i plytet, det gäller att vara på hugget ibland. ;)

Imorgon är det så dags för mitt årliga medarbetarsamtal, väl förberedd är jag, får se om det ger någonting av värde denna gången, förra gången var det ju som det var.

Nu tillönskar jag er en fin måndagskväll.

9 kommentarer:

znogge sa...

Av egen erfarenhet vet jag att eleverna tycker det är toppen vet jag men att städpersonalen inte är lika road förstår jag också. Egentligen borde ungarna få städa och torka upp det själva men det är inte helt lätt alla gånger. Bra att du var snabb och hann ducka i alla fall ;-)

Hoppas morgondagens samtal går bra men det gör det säkert. Helst vill man att det ska generera klirr i kassan också men potten brukar inte vara så stor...

Önskar en god kväll!

LillaSyster sa...

Bra med snabba reflexer=)
Kan inte minnas att vi någon gång under skoltiden kastade snöboll inne...... det kanske är specifikt för din skola?
Hoppas att chefen du ska ha samtal med imorgon också är förberedd och har koll på läget. Ha en fin kväll!

Geddfish ♥ sa...

Jag kommer ihåg snöbollskrigen utomhus när jag gick i småskolan. Pojkarna älskade att skicka iväg snöbollar med grus i och en gång fick jag en sån mitt i fejset och glasögonen gick sönder.
Fint att du är förberedd. Lycka till!

BP sa...

Välkommen till gänget! Snögänget alltså. Du/ni har minst 2två decimeter kvar för att komma ikapp oss på östkusten. Personligen hoppas jag dock att ni slipper. För här var det i vanlig ordning kaos i trafiken. Inget nytt. Händer varje år, men är likväl en överraskning...

Önskar dig lycka till med samtalet imorgon. Om du har önskemål så hoppas att din chef lyssnar och att dina "krav" blir uppfyllda. Håller tummarna!

Njut av kvällen nu!

Anna i Portugal sa...

Skönt att ni inte har många dm med snö. Visst vill ungarna leka i snön, men de borde hålla sig ute helt klart. Och håller tummarna för att medarbetarsamtalet går bra.

Ditte sa...

Ja, klart att ni inte skulle bli ytan snön. Skönt att det gick att ta sig fram kommunalt. Så är det ju inte alltid.
Och snön brukar ju vara uppskattat av de yngre.
Lycka till på medarbetarsamtalet. Håller tummarna.

Veiken sa...

Snö är överflödigt om du frågar mig, men barnen tycker ju om det. Synd att dom drar in det i lokalerna i skolan. Extra påslag på lönen för de som städar är på sin plats tycker jag!

Susjos sa...

Snö är trevligt när man åker skidor i Järvsö, men inte i stan! Trist med snö i korridorerna i skolan!
Hoppas medarbetarsamtalet gick bra!
Hälsningar från ett varmt och skönt GranCanaria! Va kul att ni också bott på detta hotell, vi gillar det också!

Gunnel sa...

Att vara reflexsnabb är bra när man jobbar i skolan. Den snö som föll här i förra veckan är nu ett minne blott. Hurra!