onsdag 24 maj 2023

Onsdagens blogg.

Har ju fungerat helt okej dessa tre dagar, nu är det bara två kvar och det vore väl sjutton om inte det skulle fungera också.
Kidzen startade sin bussresa till Stockholm i måndags kl 08:30 och än har jag inte sett på nyheterna om några kravaller i Stockholmsområdet, hoppas det fortsätter så. ;)


Lite tomt blir det ju som idag när förutom att niorna är på skolresa och årskurs åtta är på praktik så var även mellanstadiet iväg på sin friluftsdag.
Rena "retreaten" ju på skolan, så tyst var det.

Men nu ska det njutas av värmen i vår oas på balkongen, det börjar arta sig därute med växterna, utlovar bildbevis när allt är iordningställt.

Ha det bäst nu alla.


12 kommentarer:

Znogge sa...

Så skönt att det verkar gå lugnt till i huvudstaden för ingenting är en självklarhet när det gäller ungdomar. Samtidigt så verkar en del inse allvaret och skärper till sig rejält i sådana situationer. Det har vi noterat flera gånger.

Ha det nu njutbart på balkongen!

LillaSyster sa...

Skönt med lugna dagar på jobbet =) det är dig väl förunnat ♡ Njut av dagens sommar kvällssol på balkongen!

Äventyret framtiden sa...

Njut av skönheten, stillheten och vetskapen om att det inte är några kravaller på gång i huvudstaden.

Ha det gött!

BP sa...

Så skönt att veta att det funkat bra hos dig. Och som alltid "no news is good news". Var någonstans övernattar barnen? Vandrarhem? Vem betalar resan? Tänkte på att det ju finns ett antal elever med utländsk härkomst och där föräldrarna kanske inte har pengar att bidra med. Ja, du förstår.
Balkonien är ett perfekt "semesterland". Det har jag insett de senaste åren. Å vädret är rena drömmen:-) Ser fram emot bildbevis på din oas:-)
NJUT!!!

Susjos sa...

Sedär, har vi ungdomar från Götet här i stan, jag har inte hört om några kravaller, så de sköter nog sej ;-)
Skönt med lunga dagar på jobbet förstår jag, och nu bara två dagar till!
Härligt med en grönskande balkong, jag har bara köpt en blomma än så länge, till balkongen!
Ha det gott!

Ditte sa...

Stockholm verkar lugnt° Absolut! Men viss oro lär det ha varit på Gröna Lund. Men det är ju många skolelever som är här på resa.
Skönt att du har det lugnt. Hoppas det fortsätter.
Fint med en avkopplande stund på balkongen.

Klimakteriehäxan sa...

Ojoj nu påminde du mig - jag har glömt vattna blommorna på balkongen! De är törstiga nu när det är så varmt. Precis som du och jag! (fast jag har gärna bubblor i kranvattnet, kör en soda streamer)

Anna i Portugal sa...

Vad mysigt med balkonghänget, det är så klart en viktig oas när ni bor i lägenhet. Snart är lugnet över och det blir full fart på skolan igen, iaf ett par veckor innan sommarlovet börjar.

Hannas krypin sa...

Skönt att ungdomarna sköter sig i resan. Kan tänka mig att det är väldigt tyst och lugnt på skolan när många är iväg på diverse grejer.

wiper sa...

Du har sån pricksäker humor så jag fick nästan kaffet i halsen när du skrev om kravaller ;) ;) I love It.

Det ser verkligen tomt ut på dina bilder. Vad härligt att ni fått till det mysigt på balkongen. Vi kan inte sitta på vår än för dom håller på med att reparera skador på fasaden så det är en lyftkran här

Ha en härlig fredag och helg Micke
Hälsning från Malin

Karin sa...

Oj vilka tomma skolmiljöer! Kan vara rätt skönt ett tag, men sen saknar man ju ungarna. Mina erfarenheter från skolan är begränsade, förstås, några terminers vikariat, då och då, men det gav lite insikter om detta tuffa, men på många sätt underbara jobb. Hoppas allt gick bra med Stockholmsresan!

Lotta sa...

Tomt och ensamt på din skola. Men å andra sidan så kan du konsten att njuta av det också.
Njut!