lördag 24 juni 2023

Midsommardagen 2023.

 Skönt att ha en dag utan en massa "måsten", helgens firande klarades ju av igår och nu är det bara vila som gäller.
Men liite städning får det väl bli idag trots allt, snabeldraken ska ledas runt i lägenheten tänkte jag, motion är ju bra enligt socialstyrelsen. ;)

Har alltså inte köpt in någon ny robotdammsugare ännu men det ÄR på gång, ska bara orka ta tag i det och åka ner till någon butik i stan. 

Saknar ju Maj och Doris från gårdagens midsommarmiddag, ser verkligen fram emot att få se dem igen någon gång i en nära framtid.

Men..städning var det ju..ska nog ta tag i det nu annars blir det inte gjort...idag heller. ;)

Lillasyster undrade vad katterna skulle säga om vi fick en hund, ja, det vete sjutton egentligen, två av dem är det nog inga problem med men Flizan, vår alfahona, hon hade nog sagt ifrån.
Blir inget på många år ännu antar jag, först måste jag ju bli arbetsbefriad. ;)

BP: Har ingen aning vad för växt det var, inte hustrun heller, men den var grön och hade färgsprakande detaljer iallafall. ;)
Någon som vet?

Ha en fin midsommardag nu allihopa.

7 kommentarer:

Ingrid sa...


Ha en fin midsommardag och lycka till med städningen!
/Ingrid

Susjos sa...

Städa på midsommardagen, nej...det låter jobbigt!
..och jo, tittar man närmare på den häftiga gröna växten så ser det ut som murgröna? Kan jag ha rätt?
Ha en fortsatt skön midsommarhelg!

Anna i Portugal sa...

Hoppas städningen går smärtfritt :) Vi brukade alltid städa på veckorna när vi jobbade mån-fre. Hellre att en vardagskväll gick "åt fanders" än de sköna lediga dagarna. Tur vi alla är olika, snabeldraken behöver ju luftas oavsett när det sker. Ha en fortsatt fin lördag.

BP sa...

Måste säga att Maj och Doris nog är det mest omaka (hund-)par jag sett. Maj är ett perfekt namn för den taxdamen. Doris vet jag inte riktigt. Hunden ser så busig och fräck ut, så jag hade nog troligen inte döpt henne till Doris. Min svärmor hette Doris...

Så du ska investera i en ny robotdammsugare. Var inne på samma sak, men frågade en bloggare vad han tyckte om idén. Han, ja det VAR en han, tyckte att jag skulle avstå om jag hade massvis med svåråtkomliga hörn i lägenheten. Varför då? Jo, robotdammsugare är ju runda så...

Så i skrivande stund har jag en skaftdammsugare och en vanlig snabeldrake. Båda två sprillans nya. Är jag nöjd? Nja...

Är glad att ja inte har husdjur. Det där med städning är inte min grej, även om motionen skulle kanske behövas;-)

Tusen tack för länken:-)

LillaSyster sa...

Ser ut som murgröna. Tja du det kan ju funka med hund och katt-det har ju Paula bevisat. Men du står ju inte inför den utmaningen just nu att introducera en ny familjemedlem. Här utökades släkten idag igen...en pojke-får vi se vad katterna I den familjen säger. För 14 dagar sedan kom det också en pojk och i den familjen finns det två nyfikna hundar. Ha nu en skön söndag imorgon-alltid skönt att vakna till nystädat ♡

Klimakteriehäxan sa...

Jag blev också tvungen att ägna en del av helgen till städning ... men det är ju bra att det blir gjort!

Åke sa...

Tack där sa du det, slippa en massa måsten. Jag har gått och polimasat hela dagen, skruvat lite 4 hjuling åt grannen och plockat med div surdegar. Nu ska jag duscha för jag luktar bensin sedan jag var hos grannen och mekade.