lördag 17 juni 2023

Så var det lördag igen.

 Fredagen efter hemkomst bestod av gulaschsoppa nedsköljt med två kalla öl, sen blev det soffan en timme innan jag besökte en del av er i "blogglandia".
Något mer än det fanns det inte ork för, men så blir det ju ibland, värmen tar ut sin rätt. 
Brukar ju inte klaga på värme eller kyla av ren princip numera men svettigt har det allt varit trots allt. ;)

Men idag blev det besök hos ena familjen bestående av frugans son med fru och tre barn i deras nya boende som består av övertagandet av sonens svärfars radhus.
Där har vi varit många gånger, blev grillning idag tillsammans med övriga gäster på detta dubbla födelsedagsfirande.
Sonen och barnbarn har fyllt år.
Såååå kul och fint på alla vis.
Tog med en flaska vin som inmundigades av de som inte skulle köra bil, på fredag tar vi med oss ett par till, midsommarfirandet ska ju avverkas på samma plats.
Trevligt.

Undertecknads keps kom också till användning, annars hade det nog blivit solsting.

Jag och frugan tog färdtjänst dit och hem, min hustru har ju fått den möjligheten, inget vi utnyttjar så mycket men denna gång så underlättade det betydligt.
100 kr enkel väg för två, överkomligt minst sagt och underlättande på alla vis.

Ha det nu fint alla.

5 kommentarer:

BP sa...

Låter som en härlig dag i det fina vädret. Precis som du klagar jag inte över vädret, speciellt inte över sommarvädret. Sommaren är alldeles fört kort som den är så...
Kul att du följde med frugan den här gången till hennes son och födelsedagsfirandet. Skoj att ni även ska ta in sill med nubbe på Midsommarafton.
Färdtjänst har jag inte än, men visst är det prisvärt att ta sig från A till B i en bekväm taxi. Betydligt roligare än att byta olika färdmedel i värmen - eller kylan för den delen.
Ha en skön söndag nu!

znogge sa...

Vilken härlig och bra lördag det blev på alla vis. Så bra att hustrun har fått färdtjänst och så klart att ni ska använda er av möjligheten. Trevligt med en repris på midsommar.

Önskar en fortsatt god kväll!

Anna i Portugal sa...

Klart ni ska nyttja färdtjänsten om den är beviljad. En härlig dag tycker jag det låter som, en försmak inför midsommarafton förstår jag. Trevlig lördagskväll!

Susjos sa...

Vilken härlig dag...ja jag försöker inte att klaga på värmen....
Ljuvligt att kunna sitta ute, och minsann tror jag du köpt din snygga keps på Kanarieöarna!
Perfekt med färdtjänst, min syster håller på att ansöka om det nu, vore ju smidigt om hon kunde komma hit med hjälp av färdtjänst, det blir lite dyrt med vanlig taxi...
Härligt med midsommarfirande på samma ställe!
Ha det fint!

Lilla sa...

Trevligt!
Helt rätt att boka färdtjänst, har man fått det så klart att den ska användas.
Då vet du var du ska fira midsommar, vi ska vara hemma. Idag dagsregn - välkommet, ska snart gå ut och kolla till min vatteninsamling- bäst att ta tillvara på det som kommer ner..Ha en bra söndag!