onsdag 1 november 2023

En måndag och tisdag avklarad.

Och idag var det dags för sanktionerat arbete på valfri plats, i hemmet blev det för undertecknad.
Vaknade i god tid, fem över halv åtta, frugan behövde hjälp med att boka en läkartid digitalt, naturligtvis misslyckades jag med detta bistående, nytt försök någon annan morgon.

08:00 började då min arbetsdag, jag tänkte på jobbet lite, minst tjugofem sekunder, sen tog jag rast, slitsamt arbete det där. ;)
På den vägen var det, har visserligen fixat lite med mitt schema men det påbörjade jag redan igår så det räknas väl inte, kanske.

Men nu följer två dagars semester, ljuvligt minst sagt, till och med solen har lyst utanför fönstret idag, allt blir ju så mycket mer uthärdligt då.


Passerade ju denna bar igår på väg hem med frugans efter hennes läkarbesök, där har man ju smuttat på en och annan öl om man säger så.
Många år sedan sist nu, vet inte om jag är så sugen på att bevista sådana ställen längre men det var ju kul en gång i tiden iallafall.

Nu tillönskar jag er en fin fortsättning på veckan, ska tänka på jobbet nån minut eller två till här. ;)

10 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag har sett solen i dag jag också. Inte visade den sig många minuter, men den finns där i alla fall.
Hoppas att du får några sköna semesterdagar.
/Ingrid

znogge sa...

Övergången till ledighet ska gå gradvis så det var bra att du inte förtog dig. Hoppas semesterdagarna blir till belåtenhet!

God onsdag!

LillaSyster sa...

Njut av ledigheten! Blandat väder idag inklusive ishavsvindar, burr.

Geddfish ♥ sa...

Inget skönt väder men det går att ha det mysigt inomhus med.
Ha det gott /Gerd

BP sa...

Jättebra att du inte har jobbat ihjäl dig denna dag mitt i veckan. Att boka läkartider digitalt har jag inte ens försökt. Däremot beställer jag nya recept på 1177, och det fungerar förvånansvärt bra.

Då och då tycker jag det är roligt att ta en öl. Men att "röja" på typ "kändisbarer" som man gjorde när jag var ung och företaget betalade, det har jag slutat med för länge sedan. Men som sagt, att ta en öl eller ett glad vin "på stan" eller på kvarterskrogen (om man hade en sådan) är fortfarande kul.

Fortsätt med att inte jobba ihjäl dig och ha en fin fortsatt höstlovsvecka:-)

Anna i Portugal sa...

Livet har verkligen olika stadier, jag är inte heller sugen på att besöka krogar längre. Det var inte en jobbig arbetsdag du hade där. Hoppas du får ett par riktigt sköna semesterdagar!

Ditte sa...

Låter som en bra dag. Ägna inte mer tid till jobbet. Vad gäller krogar så blir det en del besök. Men av en annan typ nu än förr- Men att gå ut och äta och dricka gott gillas. Gärna tillsammans med vänner
Önskar dig och hustrun nu ett par sköna dagar.

Susjos sa...

Härligt med lite semesterledigt! Det har vi också, och ljuvligt nog på varmare breddgrader, så lyxigt och tacksam är jag för det! Här ska njutas! Och det vet jag att du också ska göra! Ha det så skönt!
Hälsningar från Gran Canaria!

wiper sa...

Jag bokar alltid tider över nätet för jag är van vid det. Håller med dig ang solen och den kom även fram här i måndags och tisdags. Nu har vi snöfall och vitt på marken. Rock Baren fanns inte då jag bodde i Götet ;) men många andra. En del pubar och annat finns kvar har jag sett

Snyggt hus du fotat

Ha nu en skön torsdag Micke

Ann sa...

Haha man ska vara noga med att inte jobba för mycket!