torsdag 2 november 2023

Andra November 2023.

Det är inte ofta strömmen går här hemma, kanske 4-5 ggr på 11 år om ens det, men igår var det dags, endast i vårt hus tycktes det men efter max 10 minuter var det igång igen.
Verkar vara en elfirma här runtom i huset idag, ja, man undrar ju.

Våran Router krånglade rejält efter avbrottet igår, tog några timmar innan det rättade till sig med vår TV men WIFI funkade dåligt här fram till förmiddagen.
I-landsproblem, jag vet, men ändå.

Men nu ska väl allt fungera fram till nästa strömavbrott, hoppas det dröjer länge. ;)

Bild från frugans ögonfotografering i tisdags, snart dags även för mig, jag hoppade över förra gången, hög tid således.

Tog fram granen som stått bakom vår tv i vardagsrummet sen efter nyår, den ska f.o.m 1 december förgylla tillvaron i min mancave, en ny till vardagsrummet är beställd.

Men nu har undertecknad i uppdrag att stå vid spisen, det gör jag så gärna, spagetti och köttfärssås, min paradrätt som skulle passat på en Nobelmiddag. ;)

Ta hand om er nu.

10 kommentarer:

Ingrid sa...

Här har vi tidvis haft strömavbrott rätt ofta, men nu har det varit lugnt ett bra tag. Det kan ta ett tag innan allting fungerar som det ska efter ett avbrott.
Lycka till med matlagningen!

Znogge sa...

En period hade vi strömavbrott ofta här men till slut lyckades de hitta felet. Tur var väl det för det var väldigt irriterande.

Det är Husses paradrätt också. Så gott kan jag säga. Lycka till med matlagningen nu.

God torsdag!

LillaSyster sa...

Mmmm spagetti och köttfärssås är aldrig fel =) Alltid tråkigt när strömmen försvinner, nu hade du ju tur att den kom tillbaka fort. Önskar dig en fin kväll!

BP sa...

Ungefär samma här, det där med strömavbrott alltså. Men här dröjde det flera timmar innan vi var "på banan" igen. Å visst slås allt ut, inklusive väckarklockan...
Ögonbottenfotografering gör SpecSavers även hos personer som inte har diabetes. Rätt intressant att kolla bilderna faktiskt.
Skrattade gott när jag läste att din vita julgran står gömd bakom tvn i vardagsrummet - hahaha! Du måste ha en väldigt stor tv om den ska skymma hela granen:-)

Ha en fortsatt fin kväll nu:-)

Ditte sa...

Trist med strömavbrott men när det inte hör till vanligheten så kan en ju stå ut. Skönt att det verkar ha ordnat till sig och hoppas det nu består.
Bra att du är beredd med granarna. Här har vi inte längre någon men det är ok. Är ju ingen direkt "julig person". men gläds åt andras pynt och granar.
Önskar en skön kväll.

Äventyret framtiden sa...

När vi bodde på Åland var det rätt vanligt med elavbrott rätt ofta. Det blev en vana rent av.
Men här på ön är det inte lika vanligt alls.
Se där nu börjar pyntandet! 🙂
Jag började väldigt tidigt i år, nämligen på midsommarafton då jag fick en liten julgran av goda vänner, en med ljus och bollar.

Skulle gärna sitta ner vid ert matbord ikväll!

Ha det gott i dubbel bemärkelse !

Susjos sa...

Skönt att strömavbrottet inte blev långvarigt!
Japp, spagetti och köttfärssås är nåt jag är bra på också, barnbarnet gillade det också!
Vår plastgran har börjat barra, tro det eller ej, men plasten kanske gjort sitt efter flera år, måste nog införskaffa en ny gran i år, mest för Samuels skull!
Ha det fortsatt fint!
Hälsningar från ett soligt Gran Canaria!

Lotta sa...

Strömavbrott har jag inte haft sedan jag flyttade från huset. Men det händer även i stan när någon råkat gräva av en elkabel, men jag har lyckats klara mig.
Mums vad gott med spagetti och köttfärssås. Det har jag inte ätit på länge.
Hoppas din fredag bli ett toppendag :-)

Anna i Portugal sa...

Wifi-lös - ajdå, det tar på krafterna att vänta på att strömmen kommer tillbaka. Men visst 10 minuter går ju an :). Du får la ringa kungen och föreslå att du kan få stå för middag nån gång, det tycker jag hade varit en riktig grej där han connectar med folket!

Stefan sa...

Dagens "i-landsproblem" leder tankarna till ungdomens år när dator och mobil inte fanns och när TV bara visade två kanaler. Hur bar man sig åt :)