söndag 26 november 2023

Söndagen snart över för denna gång...

 och imorgon återgår man ju i tjänstgöring på en kommunal skola i GBG.
Var ju lite "strul" i fredags mellan några elever men det löste sig då ganska snabbt, ordet förlåt utvecklades mellan kombattanterna precis som sig bör.
Men vi var på vår vakt resten av fredagen, precis som sig också bör.

Djurlivet frodas ju runt skolan, högstadiet har en hel hög med duvor som bosatt sig under taket, de hörs in i klassrummen på andra våningen, om kidzen är tysta förstås men det är de ju inte så ofta. ;)

Tack allihopa för alla "krya på hälsningar", det värmer.

Ha nu en fin Söndagskväll alla.

9 kommentarer:

LillaSyster sa...

Dagar och veckor går fort....
Låter ju så där lagom roligt med duvorna.
Förlåt är ett bra ord.
Ha en fin kväll och hoppas att du/ni mår bättre.

Klimakteriehäxan sa...

Förstår att skollivet kan bjuda på en hel dramatik - och då tänker jag inte på duvorna ... Förlåt är ett ord som ungar borde lära sig att använda och dessutom mena. Förvisso finns det vuxna som skulle behöva bättra sig i den nischen också.

BP sa...

De där med duvor - kan man inte bara skjuta dom!???? Det gäller trutar och fiskmåsar också - om de befinner sig i bebodda områden. De skiter ju faktiskt bara ner allt och inget. Åtminstone här. Att de skränar under lektionstid är åtminstone "mitt på dagen", men när de gör det under somrarna klockan två på natten, så...
Återstår bara att önska dig en bra start på veckan, helt utan slagsmål mellan elever. Händer det förresten att även tjejer slås, eller är det i regel killar...?

Ditte sa...

Ja, en helg går fort. Hoppas du vilat dig i form. Och även tagit med dig hustrun så att hon också är piggare.
Ja, skollivet är varierat. Hoppas och önskar att det blir en bra kommande vecka.

Anna i Portugal sa...

Det är bra att förlåt används, tror det används för lite, generellt alltså. Hoppas du mår bättre och nu har fulladdade batterier för veckan.

Susjos sa...

Hoppas att både du och Fru Guldkrycka mår bättre nu! Men snacka om att många är sjuka nu! Tog en influensa vaccin spruta på jobbet i onsdags, så man förhoppningsvis slipper den värsta sorten !
Ha en bra start på veckan!

Lotta sa...

Sjukstuga vill man ju inte ha hemma, hoppas att ni fått er beskärda del av allt skit som smittar just nu.
Duvor kan ju vara trevliga men vilket jäkla kurrande. I skolans värld så lyssnar jag nog hellre på duvorna än elevernas tjoande.
Kallt som tusan hos mig, men ingen snö som tur är :-)
Ha en go vecka nu!

znogge sa...

Så bra att problemen redde ut sig och att de kunde be varandra om ursäkt. Dock är det bra att hålla lite extra kontroll för gamla konflikter kan biland flamma upp igen.
Jag tror att duvor faktiskt räknas till skadedjuren så blir de för många kan man kanske kontakta fastighetsägaren. Hoppas det blir en bra start på den nya veckan!

God kväll!

Gunnel sa...

Bra när konflikter får att lösa på ett enkelt vis. Finns det ingen som kan ta tag i det där med duvorna? Nog måste någon inom kommunen kunna hjälpa till med det. Tack för hälsningar. Ha det bra