lördag 16 december 2023

Helgfrid.

 Ytterligare en arbetsvecka läggs till handlingarna, det mesta iallafall, en del hamnar väl i papperskorgen men inte så mycket denna gång.
Bra vecka blev det ju och när min arbetsdag tog slut 14.00 igår kände jag mig ganska nöjd.

Var ju dock mycket bråk denna veckan, larmet ljöd i telefonen några gånger till och med, ett klassrum med upp och nedvända bord, legobitar och böcker över hela golvet, tre ggr till och med, en del kidz mår inte så bra.

Även hos oss blev det bråk, jaja, det brukar alltid hända något innan en längre ledighet, lite trist men vi löste det också.
Hoppas ungarna får en fin ledighet nu iallafall med inledning på fredag.

Är ju trevligt när de ordnar lite julbelysning i området som piggar upp, tacksamt faktiskt med tanke på hur trist väderleken är just nu.

Ha en fin lördag nu alla.

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Det måste kännas gott att ha ett jullov som väntar och få koppla av lite från stöket i skolan.
Ha en fin tredje advent!
/Ingrid

Znogge sa...

Både stora och små behöver det där jullovet som väntar runt hörnet, det vet jag av egen erfarenhet. Samtidigt så tycker jag det är tråkigt att fler och fler barn mår dåligt så den utvecklingen känns inte bra.

Just nu behöver vi allt ljus vi kan få!

Önskar en god lördagskväll!

BP sa...

Snacka om läcker gångtunnel. Bilden är helt underbar! Det ljusspelet skulle gärna vara kvar hela året om du frågar mig, kanske med en annan färgkombination, men ändå.

Synd med allt bråk, men det är ju nästan vardagsmat för er lärare. Hur orkar ni???? Det var faktiskt bättre förr;-)

Önskar dig en fortsätt fin tredje advent:-)

LillaSyster sa...

Ni borde dokumentera hur det set ut och skicka bilderna till ansvarige politiker......när ska de som styr att det är fel att spara in på personal i skola, förskola- det är ju där framtiden är varje dag. Njut nu av helgen och snart har du ett välförtjänt jullov=)

Gunnel sa...

När jag läser hur du har det på ditt jobb inser jag att jag nog jobbat i himmelriket. Bråk och strul fanns det klart men inte av den kalibern. Ha en trevlig tredje advent.

Susjos sa...

Herregud så eländet med dessa kidz som inte mår bra! Jag blir mörkrädd, de ska ju ta över efter oss! Vilket tufft jobb ni har i skolan!!

Ja, visst blir man i alla fall glad av lite ljus/julbelysning nu i denna mörka månad! Ha en fortsatt fin helg!