lördag 9 december 2023

Lördagsblogg: tillbaka till köksbordet.

 När jag slutade röka för över ett år sedan så föll mitt intresse för att sitta vid köksbordet med min laptop pladask.
Där var ju då obligatoriskt med en askkopp och det tog ett helt år innan jag fann att jag kunde sitta där igen och blogga osv...men snusdosan är ett obligatoriskt inslag iallafall. ;)

Angående adventsljusstaken här hemma, jag följer ert råd kära läsare, vi struntar i dekorationerna, den är faktiskt fin som den är.

Jo men visst. :)

Ha det bäst nu alla.

8 kommentarer:

Gunnel sa...

Jag sitter också vid köksbordet med min laptop. Tycker det är ett perfekt ställe att sitta och skriva där. Ha en trevlig lördag.

LillaSyster sa...

Bra jobbat av dig att sluta röka! Grattis till det året =) Bra beslut angående ljusstaken. Ha en fin lördag!

BP sa...

Stort GRATTIS till ett år utan cigg. Klart du behöver ett substitut i form av snus. Så du rökte också inomhus, det gjorde jag däremot inte sedan 1985, då min man fimpade för sista gången. Då tog jag min tillflykt till balkongen, omtänksam som jag är;-)

Älskar din köksbänk. Våra hus är ju byggda ungefär vid samma tidpunkt, och på den tiden hade man fortfarande stora, rymliga kök. Det är jag väldigt tacksam för, även om jag aldrig bloggat/jobbat vid köksbordet.

Älskar sista bilden med Kurre - såååå gulligt:-)

Znogge sa...

Less is more som man säger. Jag slutade röka 1989 så det är ett minne blott. Har också lyckats sluta snusa ett antal gånger men sitter fast igen. Nedtrappning pågår. Nere på sex per dag men har svårt att rycka plåstret helt...

Själv sitter jag vid köksbordet när jag använder min PC men vid teven är det Mac och fåtöljen som gäller. Omväxling förnöjer ;-)

God lördagskväll!

Susjos sa...

Strongt gjort att sluta röka, och tänk vilka vanor man har!
Sista bilden med ekorren, haha!! Vilken fågelmats-tjuv!
Ha en fin kväll...jag måste rusa mot jobbet...

Ditte sa...

Bra jobbat med att sluta röka. Vad gäller rökning så gjorde jag det mest på skoj när jag började jobba i början av 70-talet. Och då mest för att alla trevliga och roliga på skolan rökte och satt i rökrummet. Men det var ingen "riktig" rökning. Har kanske feströkt efter det men i liten skala.
Sitter oftast i min fåtölj när jag läser bloggar men när jag skrev var det oftast vid ett mer riktigt bord. Bekvämare för ryggen
Tycker ljusstaken är så fin som den är-
Önskar dig nu en fin tredje advent.
Ha det gott.

Stefan sa...

Jag har gärna en öl eller whisky bredvid när jag jobbar i datorn. Då företrädesvis på lediga dagar och sent på kvällen.

Anna i Portugal sa...

Har det redan gått ett år! Tiden springer fram. Blir så himla glad över att det gått bra för dig med att lägga av rökningen. Och att du nu får tillbaka din rutin vid matbordet, fast utan ciggen. Trevlig söndag!