fredag 3 maj 2024

Fredag igen.

Vecka 18 är således snart över och vecka 19 tar över stafettpinnen för att leda oss närmare semestern, börjar längta dit nu.
Fem veckor har jag inplanerad denna gång, de sex veckorna förra året kändes nästan som lite "overkill" även om det var riktigt skönt.
Kommer att ta den där sjätte veckan på höstlovet istället har jag tänkt denna gång, simskolan där, om det blir någon, får någon annan göra.

Denna fredag avslutades ju hos fotvården för mig och hustrun, enda fördelen med att ha diabetes faktiskt, vi tog färdtjänst både dit och hem denna gång, ofta tar vi bussen hem, hoppar av halvvägs för byte av buss men också för intagande av en god räkmacka med kaffe på Allum.
Så ska en fredag avslutas tycker vi, så det så. ;)

Jävla Moses. ;)
Ozzy har hittat en ny plats, locket  på en låda, de gillar ju sådant våra fyrbenta. :)

Ha det gott alla.

5 kommentarer:

LillaSyster sa...

Ja, kartonger är bra sovplatser, underbara katt!
Då har ni sommarfina fötter nu. Ha en skön helg =)

BP sa...

Alltid roligt när man har sparade semesterveckor. Tog faktiskt aldrig ut hela "semesterkassan", utan "portionerade" ut veckorna under året.

Visst är det "lyx" med fotvård, men ack så viktigt för en diabetiker. Minns att vi hade zonterapi på jobbet och där ingick fotvård. Minns känslan.

Tycker absolut att en jobbvecka ska avslutas med nåt riktigt gott att äta och dricka. Inte bara en jobbvecka när jag tänker efter;-)

Önskar dig en riktigt skön och solig helg. Läste att Bästkusten ska få kanoooonväder:-)

znogge sa...

Det låter som bra planer med senestern tycker jag.
Tänk ändå så spännande katter tycker det är med kartonger. Minns att våra ratade många leksaker men en papplåda, den gick hem!

God kväll!

Ingrid sa...

Det är ju tur att det finns något positivt med att ha diabetes. Fotvård är ju så skönt och man borde kosta på sig det oftare, men ännu når jag ner till fötterna så det blir bara någon gång då och då.
Ha en fin helg!
/Ingrid

Ibod11 - Ingrid sa...

Låter som en bra semesterplan.
Diabetes har inte många fördelar men fotvård kan ju vara skönt 😊