onsdag 24 juli 2024

Och så kom onsdagen krypande över det beryktade krönet.

 Börjar ju så sakteliga närma mig sista semesterveckan av årets semester.
Bara att njuta så mycket det går tills det åter är dags att återvända till saltgruvan.

Fick ju en förfrågan av "Äventyret i framtiden" om när min pension beräknas infalla, oj, det är långt dit, är endast 55  så än så länge blir det att slava i många år.
Det är ju anledningen till att jag spelar på Keno, fast då räcker det ju inte med 5 kr i vinst några gånger i veckan, hujeda mej. 
Men nån gång så...kanske. 

Strax ska jag ställa mig vid spisen och tillaga en sen lunch, eller tidig middag beroende på hur man ser på det, högrevsburgare med bröd står på menyn denna gång, nog dags att starta detta uppdrag innan det byter benämning till kvällsmat. ;)

Lite vin till maten är ju inte fel alls. 

Ha en fin eftermiddag/kväll alla.

11 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Tack för svaret Guldkryckan! Då vet jag att du får ligga i rätt länge till. Hoppas Keno gör en helomvändning och ger dig mycket mera än 5 kr i vinst..
Mitt i allt så händer det!

Högrevsburgare med bröd, det låter gott i gott det!
Givetvis en Crazy Cat till det. Njut njut!

Ha en fin kväll!

Susjos sa...

Semestern går alltid sååå fort, det gäller att njuta här och nu. Och njuta med en högrevsburgare låter inte fel, och lite kattvin till det, som inte smakar kattpiss hoppas jag, hihi!

Å så håller vi tummarna för en vinst på Keno!
Ha en fin kväll!

BP sa...

Du - 10 år går fort!!! Jag lovar;-)
Så du har bytt ut Lotto mot Keno. Eller du kanske kompletterar Lotto med Keno. Minns att du och Lennart var inbitna lottospelare;-)
Så du har testat Crazy Cat rödvin. Vad tyckte du? Jag tål ju inte rött så jag valde Crazy Cat vitvin för några veckor sedan. Den var inte riktigt i min smak. Testa för mitt vanliga märke var slutsålt.

Högrevburgare låter helt okej på en lillördag - MUMS!!!

znogge sa...

Då har du en del år kvar att slita i gruvan. Trivs man på sitt jobb så är det inget problemt ändå tycker jag men visst är det gott att vara ledig. Då gäller det att njuta av dagarna!
God mat är absolut inte fel!
Önskar en fin kväll!

LillaSyster sa...

Har också testat det vinet....nja inte riktigt i min smak men etiketten är så söt och fin =) Instämmer bara att njuta av sista semestervecka snart. Men du ska ju testat utegymmet nästa fredag em....så du kanske har 3veckor semester till sedan att se framemot?

Ingrid sa...

Lycka till med ditt Kenospel! Keno är det enda jag vunnit en ordentligt slant på, så chansen finns, det vet jag!
/Ingrid

Marianne sa...

En burgare, mums! Vinet har jag sett på hyllan men inte smakat, så nu väntar jag ivrigt på vad du tycker om det.
Jaha, du har några år kvar, men jag tycker det verkar som att du trivs på jobbet och det är ju positivt i det hela.
Önskar er en fin torsdag!

Anna i Portugal sa...

Oj, är semestern redan över. Tiden springer verkligen fram. Hoppas ledigheten har gett dig det du vill och behöver. Ha en go torsdag!

wiper sa...

Vad en semester går fort. Jag har själv ständig semester ;). Då är du ung fortfarande och har långt kvar till pensionen. Då kan jag vara mamma till dig, har ju en son som är över 50 år. Jag har också börjat spela på Keno och som du säger så är det mest små vinster men på Triss vinner man ingenting så jag började med Keno istället.

Högrevsburgare är jättegoda och vilken kul bild på vinetikett ;)

Ha nu en skön torsdag Micke

Anki sa...

Oj ... då har du många år kvar, men tiden går fort!
Tycker nog att semestrar alltid går alldeles för fort ... så njut av den sista veckan som kommer!
Högrevsburgare ... mms! Det rödvinet har jag inte smakat ... var det bra?

ibod11 - Ingrid sa...

Hoppas att sista semesterveckan blir både väldigt fin och lång. Men de har en benägenhet att springa iväg väldigt fort de där lediga veckorna. Det minns jag faktiskt trots att det var länge sedan jag jobbade.
Ja, då har du ett antal år kvar. Kanske ända tills du fyller 67. Jag tillhör den del av befolkningen som får gå tidigast när jag är 63 och dit är det inte långt. Men hur jag ska göra har jag inte helt bestämt än.