tisdag 15 juni 2010

I tider av strejker o annat...


så fortgår beckfjällianens liv utan hänsyn till flygets strejk som påbörjas under morgondagen.

Den utrotningshotade arten "Homosapien-beckfjällianus" som lever här på gräddhyllan högst upp på berget skiter fullkomligt i omvärldens förehavanden och strul, han har fullt upp med sitt eget liv och tar dagen som den kommer.

Ingen ide att hetsa upp sig, han söker sina jobb, sköter sina åtaganden, vad mer kan man begära?


Lottovinsten lyser som ett helt kärnkraftverk med sin frånvaro, det är dags nu, flytten till ett annat land kräver ett rejält tillskott i kassan, annars spricker hela skiten.

Beckfjällianen vill lämna Sverige och leva som munk i ett annat land, eller ett liv i sus o dus, spelar mindre roll vilket.


Häpp, märks det att jag behöver semester??

Anade nästan det. :)

Jo, jag vill vara ledig nu, inte behöva gå iväg på morgonen, bara rå om mig själv, ut o fotografera i naturen, njuta av solen.

Bara några veckor kvar nu, sen blir det ledighet, tack gode gud!
Ha en fortsatt trevlig vecka gott folk, för det ska jag försöka ha även om man nu måste bevista ett statligt verk hela dagarna..! URK..!

3 kommentarer:

Sillen sa...

Haha, klart du vill ha semeter. Det var ju ändå en omställning att börja masa sig iväg på morgonen.. Å du munk njae tror inte frugan gillar just det alternativet.

Har en länkad grej hos mig till dig.Under misstag. jag blev förts snopen, men sen gla å då tänkte jag faktiskt på dej.

Ha det bäst

Kram kram

Guldkryckan sa...

Kommer in sillen! :)

Lennart sa...

Jag är inte uttagen i strejk utan får slita ett tag till innan det blir semester. Hade några rader med vinst på lottot i lördags, men det blev inte så mycket att jag kan pensionera mig i år.