lördag 30 oktober 2010

Lördag.

Jahapp....då sitter man här igen, Lördag och ledig från allt som kallas..eh..(knatter,knatter,=googlar)...ARBETE..så hette det ja...inte lätt det där ;)
Kommer aldrig att arbeta helger mer om jag får bestämma, gjort det lite förr, nä, aldrig mer.
Fast nu får man ju inte avgöra det själv alltid, tänk om jag får ett jobb med helgarbete...pust o stön...undrar om man kan neka det pga religiösa skäl? Borde man väl kunna få, ingen kan väl vilja att jag brinner i helvetet bara för att en arbetsgivare envisas med att ha verksamhet på helgen? Nä...tänkte väl det ;)

Men nu är det Lördag, denna kväll kommer att tillbringas vid klockan som ska dras tillbaka en hel timme, något av det mest korkade människan har kommit på tror jag bestämt detta med sommar/vintertid....dra tillbaka en halvtimme ikväll så låter vi udda vara jämnt...eller?
Nähä, tänkte väl det...! (också)
Jag tänker för mycket antagligen, man ska nog inte göra det...för då kan man bli ekonomiansvarig på mitt jobb, och så kan vi ju inte ha det???
Nädå, tänkte väl det...(Nu var vi där igen)

Nog bäst jag loggar ut här innan jag tänker mera....see ya!! :)

5 kommentarer:

Sillen sa...

Haha ja illa om det tänks förmycket. Se det possitiva sovmorron! Fast då e det ju vanligt att vara uppe ännu tidigare...

Sovgott å natti haha

Kram Sillen

Mi sa...

Visst är det korkat - så jävla otroligt dumt att komma på det där med vinter o sommartid. Den känner vi minnsan av så det räcker i alla fall.
Ha en fin lördagkväll!!

Guldkryckan sa...

Sillen: inte fel med sovmorgon, fast jag utnyttjar inte den möjligheten fullt ut :)

Mi: Japp, rent av hedenhös-korkat :)

Ha de bäst båda!

Snejky sa...

Jag fattar inte heller detta med vintertid, för mig kunde det lika gärna vara..
Önskar dig & lilla frun en härlig söndag
Kramen

Lennart sa...

Jag har aldrig förstått idén med sommartid? Då jag var yngre tyckte jag inte om att jobba helger, men nu har jag inget emot det. Fast jag är ju singel och har inget liv så nu bryr jag mig inte. Något jag inte alls klarar av är att jobba oregelbundna tider. Det blev en massa sånt då jag körde buss. Magen tog stryk och det kändes som om jag gick omkring i någon slag koma då jag var ledig.