fredag 1 juni 2012

Helg igen.

Ibland får man ju leta efter nåt man inte minns var man lagt...börjar dock bli lite orolig för min älskade granne, igår hittade hon nämligen volymknappen till stereon efter vad jag förmodar föranletts av idogt letande under lång tid ;)

Jodå...så här ljuder Euphoria på högsta volym sen två dagar...och resten av låtarna från schlagerfestivalen.
Loreen? Ok...men resten var änna av bedrövlig karaktär om man bortser från ryskorna där förstås...vilka brudar va?
Grymt bra ;)

Ryssland ja...har alltid velat åka dit...ett vackert land, men ack så bedrövligt en del människor har det där...burr och urk....men som turist kan man säkert blunda för det antar jag...fast det gjorde inte Loreen i Baku där...ok att hon inte var turist då...men hon kunde ha blundat om hon valt det...men hon gick ut bland människorna och visade sitt engagemang...inte många som gör så alltid...men hon gjorde det.....så..om jag åker till Ryssland...så kommer jag nog blunda...hålla mig till turiststråken och inbilla mig att allt är så bra så bra så bra...enklast så.
Jo...för vad ska en liten knatte som jag kunna göra?
Kanske lite...för som det står skrivet, EN människa kan inte göra allt, men ALLA kan göra nåt....fast...ja fan vet...skiter nog i att åka dit helt enkelt.
Men vem vet vad framtiden har i beredskap för lilla mig?

Nåja..nu är det Fredag...får bli lite nationalteatern då i brist på annat...hon hittade tydligen volymknappen igen och vred åt andra hållet...nu ska hon få ;)
På återseende.

9 kommentarer:

Sladdertackan sa...

Jag har en granne som varit i Ryssland många gånger och bara älskar landet. Han har fått många vänner och pratar flytande ryska.

Carola sa...

Ally McBeal?! Jo, jag vet att det fanns en serie som hette så... men jag kollade aldrig...

Carola sa...

Ah, då förstår jag...
Tyvärr är det ju så, att om jag skulle ge mig på denna människa så skulle jag åka på det. Trots att det är hon som i sin yrkesroll har kränkt mina barn och behandlat dem vidrigt.

BP sa...

I motsats till Sladdertackan har jag några kollegor som varit i St Petersburg. De hade inte ett enda gott ord att säga om varken stan, maten eller atmosfären. Alla försöke lura dom. Svindyrt var det dessutom. Visumet kostade 2 500 kronor. Det behövs om man vill röra sig fritt i Ryssland. Annars får man inte avvika ens en meter från guiden.
Så nej, inget Ryssland för mig.
Satsa på Polen i stället. Ett härligt land, trevliga människor och så löjligt billigt!

Guldkryckan sa...

Sladdertackan: Flytande ryska måste vara svårt att få till..! Men allt går väl om man anstränger sig. :)

BP: Polen låter snuskigt trist i mina öron, men jag vet att det är vackert där med..och billigt :)

Carola sa...

Men usch, har du så dålig smak att du kollar på sådant?! Hahaha! Ser du ut som de jag hade på bild i min blogg då´rå? ;-P

annika sa...

Jamen visst är det skönt med helg!!! Fast just nu s n ö a r det här!

Anonym sa...

Jag gillar en hel del av de gamla öststaterna och åker gärna åt det hållet om jag får välja. Ryska kan jag så pass att jag minns hur man frågar efter vägen till nya stadion. Undrar vad jag ska göra där?

Anonym sa...

Jag gillar en hel del av de gamla öststaterna och åker gärna åt det hållet om jag får välja. Ryska kan jag så pass att jag minns hur man frågar efter vägen till nya stadion. Undrar vad jag ska göra där?