söndag 7 juli 2013

På spåret.


Blev ju tåg igår då ut på landet nånstans....20 min dit och tjugo min hem till civilisationen.
Trevligt att åka tåg tycker jag..fast inte hann jag sitta där och tänka efter som reklamen säger" Detta kan du minsann inte göra när du kör bil"Ja inte sjuttan pussade jag frugan iallafall..inte nån annan heller för den delen...fast om man åker mer än tjugo minuter kanske man kommer på tanken förstås..vad vet jag? ;)

Under hemfärden hann dessutom inte konduktörskan fram till mig för att ta betalt..jag satt där och väntade, väntade..sträckte ut huvudet i gången och kikade..såg henne vid nåt tillfälle..men sen var hon borta..resultatet? Jag tjänade 36 kronor...jodå..detta firades med en Västkustburgare på stationen sen för 59 kr..således betalade jag bara 23 kr för nämnda hamburgare..det var gott.

Fast efter detta inlägget kommer väl skatteverket att jaga mig för undanhållande av Moms till staten...bäst att logga ut...på återseende. ;)
8 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Tågstationer med namn man kan :) Hoppas du hade trevligt i stunden mellan din tur och retur.
Å ena sidan blir de sura om man INTE betalar. Å andra sidan har de inte personal så de hinner ta betalt. Å tredje sidan ... det är roligt att åka kollektivt :) speciellt om det blir billigare burgare tack vare det!
Önskar dig en alldeles utomordentligt trevlig söndag!

Rantamor sa...

Sån tur att resan var kort och konduktören var lite seg, och bra att fira med en burgare.
Men det är klart du ska pussa på frugan under resan, lite hångel brukar liva upp.... =)

Tjingelingen i sommaren från Rantamor som kommit hem från fjällen.

Peranders sa...

Åka tåg är helt ok, bara jag får sitta framlänges. Om jag åker baklänges finns fiska att jag blir åksjuk.

BP sa...

Hahaha!
Du verkar vara lika ovan som jag att åka tåg. Har inte den blekaste hur det funkar. Det tröstar mig dock att du fick en burgare för 23 spänn å ingen McDonalds heller utan den äkta varan;-)

aino sa...

en liten tågresa är väl kanske alldeles lagom, hinner inte bli så mycket försenat, hihihi.... jag själv har inte åkt tåg på evigheters evighet, det är ju så svårt att boka tågbiljetter nuförtin. nä, det blir bilen.
aino

Mia sa...

hehe, jag tror nog att du klarar dig undan skattmasen i det här fallet...

Mia sa...

Men Micke...du gjorde ju ändå ditt allra bästa för att få betala....ja, förutom att vinka på henne då! Men man får inte vara dum, då kan man bli kock...eller chef....eller nåt ;-)
Ta chansen och pussa på frun nu istället, det finns fortfarande tid till det! *L*

Mia sa...

Svar: Det är nog en fördel att ha växthus när man odlar chili men jag testar utan ;-)