torsdag 18 september 2014

Nya tider.

Jo..det blev ju ett maktskifte där då, precis som väntat om du frågar mig och det gör ni ju ;)
Knöligt lär det bli...undrar om Stefan där får till det med ett borgerligt parti?
Men nu blir det väl inte så heller...såg ju inga nyheter igår då jag blev lite småkrasslig och beslöt sova hela kvällen.
Får väl kika på nån nättidning här efter detta inlägg.

Småkrasslig?

Jo..faktiskt..misstänker att måltiden på ett hamburger-fik är boven till detta drama..kort sagt..jag spydde tarmarna ur mig igår kväll. :(
Känner mig fortfarande illamående...Influensa? Magsjuka?
Det sistnämnda var iallafall vad jag sa när jag sjukskrev mig i morse.
Funderar på att ikläda mig ett munskydd i fortsättningen på kneget för säkerhets skull...att tillbringa dagen med ett hundratal ungar i en trång korridor är ju som det är, de blir sjuka barnen och då drabbas även vi som personal i slutändan :(

____________________________________________________________________________

Ibland tycker jag att jag skriver för mycket "jobb" här på bloggen, men det är ju som det ju oftast är, det som fyller ens vardag fyller även bloggen, funderar på att skaffa mig ett liv utanför jobbet också..men...orka liksom ;)
Så ni får nog dras med lite jobbgrejer här ett tag till...åtminstone fram till nyår sen vet man aldrig.
Kanske jag blir hemmafru igen?
Man vet faktiskt aldrig vad som händer i framtiden, kanske lika bra det tror jag..men det hade ju varit fint med lite förhandsinformation om hur detta med arbete kommer att bli även efter nyår...planering och så....eller så fortsätter jag som nu...lever för min nutid...vad som händer i framtiden kan jag inte påverka så mycket iallafall.

Gillade att vara hemmafru när det begav sig för några år sedan, fast nu är frugan hemma på heltid...två hemmafruar är nog för mycket för denna trerumslägenhet men jag kanske skulle kunna ta på mig en arbetsledarroll förstås, peka med hela handen? Tror jag avstår att föreslå något sådant, annars får jag disktjänstgöring resten av livet ;)


Ha de fint.

11 kommentarer:

Anonym sa...

jobb tillhör ju en större del av ens liv så då blir det säkert lätt så att man skriver om det

Herr Nilssons Fru sa...

Urk - magsjuka är vidrigt...men nu är de över hoppas jag.
Ja då har vi skiftat regering, eller blir de så, de e lite knepigt med alla dessa olika partier, de blir fler och de väl de som gör att ingen blir så stor att den kan regera själv. De hade ju varit enklare, för som de är nu så gillar man den man röstar på men kanske inte den som den ska regera med :( De e bara att önska dem lycka till.

Hemmafru - de e ju jag. Låter hemskt, de e ett hemsk ord o jag har inte bett om att få bli hemmafru :( men de är klart hade jag massa pengar så jag kunde göra vad jag vill, så??? kanske, eller nej de skulle jag nog inte ändå. Ur trist är de ju.

Krya på dig nu. Tur de inte smittar i datorn.
Kramiz

BP sa...

Vad gäller valet har jag sagt mitt på bloggen. Ett väldigt intressant inlägg i "debatten" hittar du hos Eva Trillian. Hon skrev det igår.

Magsjuka låter grrrrrrr, å i ditt fall är det ju omvänt - det är ju barnen som smittar de vuxna i vanliga fall, inte tvärtom. En whiskey lär nog bränna ihjäl bakterierna.

Nu har ju lovat att satsa på skolan, så med lite tur så klarar du dig. Om inte så kan jag rekommendera att antingen din fru eller du skapar dig ett "liv" = hobby/sysselsättning. Annars kommer ni nog bara nöta på varandra;-)

Mia sa...

Vad bra att du verkar krya på dig ganska snabbt. Jo, det blir inte knöligt för den nya regeringen, om den ens kommer till stånd. Jag avundas inte Löfvén uppdraget... men han själv tycker förhoppningsvis det är kul så länge det varar... ;-)

Eva Trillian sa...

Känner igen det där med att jobbet tar upp så mycket av ens tid att det nästan tar över .. men, ja, det är ju som det är. Det är ju på jobbet man tillbringar den största delen av sin vakna dag.
Jobbigt att inte veta vad framtiden har att bjuda på i en så viktig fråga, dock. Hoppas du vet innan sista minuten - det hade ju varit trevligt av alla involverad instanser ... men det funkar ju inte alltid så :/
Att vara sjuk är inte kul - att ha magsjuka ännu mindre så. Krya på dig!

znogge sa...

Det är nog bäst att du är försiktig för livslång disktjänst känns inte som en tilltalande karriär ;-)

Usch och fy för magsjuka. Finns inte mycket värre just i stunden men man överlever.

Ha en bra helg nu!

Veiken sa...

Jag har jobbat inom förskolan i många år så jag känner faktiskt igen mig i många situationer som du beskriver. Kul.
Gillar du inte att diska, så låt bli att peka med hela handen :)

Första året i Hjo sa...

Jag diskar gärna, ingen match sedan vi skaffade diskmaskin.
Ett elände med magsjuka men var glad för att det inte var EHEC. Det fick en bekant till mig i våras, förmodligen från en kebab-bar.

Lotta sa...

Usch och fy för magsjuka! Hoppas du mår bättre nu. Du får skriva om jobbet hur mycket du vill, det är det som är tjusningen med bloggande att man får till sig lita av varje beroende på vem man besöker :-)

Ha det gött!

:-)

Snejky sa...

Ja, då var valet klart.. Tycker det känns lite rörigt, faktiskt..
Usch & fy, ingen hit...Själv blir jag alltid krasslig när jag är på Gyllene fågeln (Mc Donalds). Jag undviker ju denna mat, men...när jag chillar med min sonson så får det ju allt bli ett besök där.. vad gör man inte för de små..hahahaha

Nä, helt rätt, man ska inte fundera & vara orolig i förtid. Tids nog gör man det i alla fall...

Varma kramen till Er...

annika sa...

"varav hjärtat är fullt talar munnen" heter det ju...å vi som jobbar med levande material brukar ha en tendens att låta det följa med både bittida och sent! :)

Regering - jamen alla var ju beredd att ta ansvar sa dom. Det är liksom upp till bevis och kanske dags att lägga prestigen åt sidan!