söndag 24 februari 2019

Lite intressen ska man ju ha.

Visst är det så...själv har jag valt två intressen som jag låter mig förströs med regelbundet, tv-serier och kalla kriget.
I dessa tider kommer ju mer och mer uppgifter i dagen när det gäller kalla kriget som påverkade sverige...ubåtskränkningar, spioner ,Palmemordet mm.
Två intressen jag är nöjd med att fokusera på då det innebär att man kan fokusera ensam på egen hand utan behov av medmänniskor.
Minns ju när ubåtskränkningarna i början på 80-talet fyllde nyhetssändningarna.
Minns hur jag på sommaren simmade ut en bit från badstranden till en liten liten ö och dök i därifrån med cyklop o grodfötter, simmade längst botten mot land och plötsligt kollade jag bakåt...tänk om det fanns en ubåt därute?
Jag lovar att man som liten knodd simmade lite fortare då ;)

(Bilden lånad på tv.nu)

Visst var det spännande tider då...mycket rädsla....atombomber och skit.
Nu verkar det ju vara på gång igen med USA vs Ryssland....jaja...ska vi få en ryssrädsla igen?
Ja...Putin är ju en knepig man...Trump likaså.
Undrar hur detta ska utkristallisera sig i slutändan?

Nåja...nog om det...bara ett intresse för undertecknad.

Imorgon är det dags igen..laddar upp ordentligt för veckan här...men först självmedicinering ;)



Varsågod och skölj!!

Skål på er.








6 kommentarer:

Znogge sa...

Ja, i morgon är det dags igen :-( En vecka går så fort och jag kan väl inte säga att jag längtar...

Ha det gott i alla fall!

BP sa...

Som mångårig läsare av din blogg kan man ju knappast undgå att din främsta hobby är tv serier. Min man är lagd åt ditt håll kan jag säga, då han också ofta kollar gamla serier. Jag följer i stort sett bara aktuella serier, svenska och engelska kriminalserier.
Det kalla kriget, ja, nu är vi kanske där igen. Tänker på den ryska luftrumskränkningen häromdagen över svenskt luftrum. Å med två så "extraordinära" ledare som Putin och Trump blir det liksom extra "spännande"...
Ha en bra nästa vecka efter sportlovet. I nollåttaland är det sportlov nästa vecka.

Mia sa...

Tror att ingen av herrarna, varken från USA eller Ryssland, ska våga göra allvar av sina hot som uttalas emellanåt. Alltför mycket som står på spel. Skulle någon av de båda herrarnan göra något som påverkar oss alla allvarligt så tror jag faktiskt mer på att det blir Trumph. Han är mer opålitlig, impulsiv än vad Putin är...

Historia gillar jag, vill hinna läsa mer, både svensk som europeisk och världens :-) Kalla kriget låter som intressant läsning.

Susjos sa...

Såg just idag på Rapport om den ryska luftrumskränkningen här i Sverige. Ja, mitt intresse är inte så stort vad gäller det kalla kriget,min man är desto mer intresserad.
Är sportlovet slut hos dej nu, här i 08-trakten har det just börjat. Fattade inte varför det var så lite trafik på E4:an ikväll när jag körde mot Friskis&Svettis, men BP påminde mej på sin blogg ikväll att det är sportlov, och därför mindre trafik! När ens barn är vuxna så glömmer man bort att det är sportlov!
Ha det gott!

Susanne sa...

Ett av mina intressen är också TV-serier, gillar intensivt när jag hittar någon nu intressant serie som har ca 4 säsonger att maratontitta på.

Lotta sa...

Ja det där med ubåtshistorien här i staun minns jag mycket väl. Kunde inte köra någon stans inom Karlskrona utan man skulle öppna både skuff och alla dörrar. Barnen var mycket roade av detta. Måste ju varit väldigt retfullt för ubåtskaptenen att navigera så galet. Mån tro han fick det hett om öronen när han kom tillbaka hem.

Ha det gott!