lördag 2 mars 2019

Jodå.

En Lördag efter lunch och här sitter man med en "kall" medan robotdammsugaren arbetar för fullt....bästa städredskapet de uppfunnit sen kvinna, hink och trasa, nån borde banne mig få ett nobelpris ;)
Vår kära Kärcher i form av typ "ångmaskin" har fått bistå undertecknad vid rengöring av skåpsluckor mmm, den finns ännu ej som robot...men men men...den som väntar på nåt gott osv.
Riktigt rent blir det hur som helst.


(Bild lånad på https://www.kaercher.com/se/home-garden/aangtvaettar/sc-4-easyfix-15124500.html)
Förbaskat fin maskin och rekommenderas till hela mänskligheten av mig, tror den fungerar på stampat jordgolv också.

Öppnar härmed den andra "kalla" för dagen och inser att ikväll är det andra chansen i melodifestivalen, jo, får väl kolla på det men jag vet hur det brukar bli...Youtube på telefonen är mer intressant...men jag kan ändå skryta med att jag varit i samma rum som vår tv under programmet, det ni.

Och med detta bjuder jag farväl för denna gång, vi ses snart :)


2 kommentarer:

BP sa...

Nu sa du nåt - robotdammsugare. Måste man ställa undan alla stolar med mera så att "han" kan gå runt eller hur gör du rent praktiskt? Dammsuger "han både golv och mattor? Den där ångtvätten lät heller inte så dumt om jag ska vara ärlig.
Har inte sett en enda mello och lär skippa AC också. Melodifestivalen är liksom inte riktigt min grej.
Bilden är en absolut höjdare - love it:-)

Lotta sa...

Den där dammsugaren skulle jag kunna tänka mig eftersom jag nästan får ihop till en valp varje dag nu när Eddie är i fällstadiet. Din kompis verka inte fälla så mycket i alla fall :-)
Hoppas du genomled mello och att rätt låtar vann.

Hörs!