tisdag 13 augusti 2019

Då var man igång igen.

Naturligtvis så brann ju spårvagnshållplatsen i söndags vid skolan så det fick bli ersättningsbussar igår morse, så även idag och som det står på deras hemsida: Tillsvidare...häpp...ska det jävlas så ska det ;)
Kom ju fram till sist och lyckades ta mig in...
Någon har minsann skurat golvet under min ledighet...uppskattas av undertecknad att slippa delta i sådana aktiviteter. ;)
Inledde så det nya läsåret...med stil...jag arbetar ju kommunalt för sjuttan...våra svettdroppar är ju som bekant sällsynta och således dyrbara. ;)

Nåja...läsåret är påbörjat och lite skit har man ju fått ta i...så som sig bör och när man inte hinner gömma sig i tid...något av min "spetskompetens" en gång i tiden...jag borde utöka min kursrepertoar från enbart "Rubrikkurs" till även "Springa och gömma sig innan nån ser dig".

Som så många uppstarter förut så undrar man någonstans: Hur ska vi hinna?
En del arbetslag sitter bland en massa kartonger och syns knappt när man går förbi och kikar in...men som så många uppstarter förut så kommer allt att vara på plats när ungarna kommer.

Ha det bäst nu.

9 kommentarer:

Znogge sa...

Fastän man frågar sig själv hur man ska hinna så brukar det mesta vara på plats när eleverna kommer. Jag räknar med att det blir så även i år...

Ha en god kväll!

Ditte sa...

Ja, den frågan känner jag väl igen efter alla år i skolan. Men oftast brukar man hinna och annars får man ta det efter hand.
Önskar dig en riktigt bra start och slit inte ut dig innan terminen startar.
Ha det gott och hoppas att spårvagnen snart är på spåret igen.

Mia sa...

Jag instämmer i föregående talares ord... Men inte sitter du så som du gör på bilden så lång tid åt gången, misstänker jag. Dagens arbetsliv brukar kräva en hel del. Eller har jag missuppfattat något?

Guldkryckan sa...

Mia: Jo...det krävs mer än så...tyvärr ;)

BP sa...

Det här kallar jag för en äkta mjukstart à la Guldkryckan! Å som du beskriver "läget" så påminner kaoset med kartonger med mera om när man ska bygga upp en monter på mässan. Men även där hinner man alltid i tid, för det mesta i alla fall.

Jennifer Fryksäter sa...

Min sons läsår drar igång nästa vecka :)

Susjos sa...

SÅ har jobbet börjar i lugn takt ser jag, så skönt! ;-D
Och visst kommer allt att vara på plats tills ungarna kommer, det brukar ju fixa sig?
Ha en fortsatt bra vecka!

Ama de casa sa...

Jag anmäler mig på stående fot (fast just nu sitter jag ungefär som du där på sista bilden) även till den andra kursen på din repertoar.
Turligt nog ingår inte golvrelaterade uppgifter i min befattningsbeskrivning heller så även jag klarar mig från att skura golv.
Ett tips: Ni har ju flera dagar på er att ordna ordentliga reglar till dörrarna, då kommer ju inte ungarna in. HÄPP! :-D

Veiken sa...

Vilken inledning på ett nytt läsår. Du lär få göra skäl för ditt månadsbidrag. Bäst att vila sig i form dom första dagarna, även om jag tror att du har händerna fulla redan nu! :)