onsdag 28 augusti 2019

Inlägg 1001 på denna blogg.

Ett jubileum så gott som något annat i denna värld., minns inte hur många inlägg jag lade ut på den gamla men man har ju funnits i bloggvärlden sen 2006....13 år ta mig sjutton...känns som en hel evighet...men ändå inte.
Kul har det varit hur som helst och nu tar vi väl 13 år till...minst ;)
Nja...jag tror vi tar ett år i taget va?

Kneget då, det knallar på...lite strul som man ju visste skulle komma...men det är under kontroll...typ...!

Hälsan?
Allt ok..bra värden...förutom blodtrycket som tycks vara lite "svajigt" på undertrycket och tydligen har det varit lågt de sista tre åren de har kollat detta men när det varit så mycket annat som "svajat" så har man på något vis glömt bort det i processen.
Så nu ska jag dit igen om en månad så tar vi det från det resultatet.
Jag vet inte så mycket om hur det där fungerar med blodtryck hit och dit...jag får väl konsultera Dr Google ;)

Vår fina spårvagnshållplats vid Komettorget.
En minut efter att denna bild togs så var min hustru åter på hemmaplan....ingen är gladare än jag...välkommen hem fru guldkrycka.

På återseende gott folk :)







7 kommentarer:

Ditte sa...

Gratis till jubileet. Då ligger du före mig. Jag började blogga i september 2007, efter att ha jobbat ett halvår i Kina, i Peking. Och har fortsatt.
Vad gäller blodtrycket så kan det ju variera. Kanske har du en egen blodtrycksmätare och kan då se hur du ligger till mellan mätningarna på en VC. Ofta är trycket bättre när man mäter det hemma. Och du har ju haft en del att grunna över. Det vet jag. Men skippa Dr Google. Där har man allehanda åkommor.
Förstår att du välkomnade hustruns ankomst.
Ha det fint nu båda två.

BP sa...

Stort, stort GRATTIS till 1001 inlägg! Fantastiskt bra jobbat! Å du slår mig faktiskt med två år, jag började först 2008. Sååååå duktiga vi är!

Jättebra att du hade bra värden när du var på hälsoundersökning! Nog så viktigt när man är "medelålders". Jag kallar det för förebyggande underhåll. De du gör "rätt" nu, har du igen sedan.

Å ett hett tips: googla aldrig sjukdomar, du dör innan du hittat "lösningen". Det har jag lärt mig den hårda vägen;-)

http://kraka.moah.se sa...

Skönt att hälsan står dig bi. Jag kollade mitt D-vitaminvärde idag. Trots sol hade det sjunkit. Lite av en paradox.

Jag kommer till Göteborg på måndag. Ska på en sak kl 18 på måndagskvällen och på tisdagen ska jag träffa en vän för lunch. Reser hem onsdag.
Känner du för en fika så hör av dig. Jag bor där jag brukar, på Stigbergsliden.

Ha det!

Znogge sa...

Grattis till jubileet! Jag började 2006 så det har gått några år. Själv skulle jag bara testa att blogga och sedan lägga av efter en vecka. Det gick så där kan jag säga ;-)

Skönt att fru Guldkrycka är hemma igen!

God torsdagskväll!

Susjos sa...

Grattis till alla år i bloggvärlden! Jag började blogga 2008, du har hängt med längre!
Får ni göra hälsokontroller på jobbet, grattis i såna fall! Vi får knappt kolla ett blodtryck!
Har du lågt blodtryck så är det oftast bara bra, brukar vara mer vanligt med högt blodtryck...har man runt 140/90 så får man vara nöjd, högre undertryck är inte så bra. Bra att du blir uppföljd!
HA en bra helg!

Ama de casa sa...

GRATTIS!!! Jag började blogga först år 2009. Startade på metrobloggen och hoppade sen över till WP i början av 2010. Det där med bloggandet har helt klart blivit ett beroende, men det finns ju värre beroenden man kan drabbas av ;-)

Mitt blodtryck är för högt. Äter medicin för det och funderar på att dubbla dosen nu när wiffit är så labilt att bilderna vägrar komma upp i inläggen ;-)

Kul att du har fått hem frugan nu då :-D

Åke sa...

Grattis till ditt 1001 inlägg. Blodtryck, mitt är precis tagits och det är helt ok. Jag ligger på plåsterkåken igen. Lite feber som påverkats från förra veckans krusidull, men imorgon får jag nog lämna.