lördag 11 april 2020

Glad påsk alla.

En påskafton vars enda svirande ute innehöll en tur till "skräpbehållaren" med soporna, en nog så viktig hushållssyssla även i Covid-19 tider.
Var inne hos "Ditte" för en stund sedan och jösses va tomt det är i Sthlm, det blir så påtagligt när man ser bilder och får läsa om stängda butiker...turisterna är ju inte här längre av förklarliga skäl.
En bedrövlig situation för många företagare som idag kan se sina livsverk gå i graven om de nu inte får något stöd i form av vad det nu må vara av ekonomisk karaktär, man hör om en massa stödpaket hit och dit, hoppas de pengarna nu hamnar där de behövs.

Jo...
nä...den var i princip tom behållaren där...man undrar ju.
Men vissa av grejerna hade inte gått i förstås, undrar om folk vet att man kan slänga på en sopstation helt gratis?

Nu blir det till att laga till en påskmåltid till mig och frugan.

Glad påsk på er och ta hand om er.6 kommentarer:

Ingrid sa...

Ha en riktigt härlig helg!
Glad Påsk!
/Ingrid

Znogge sa...

Men så totalt meningslöst! Vad tänker folk på? Nej en del tänker väl inte när jag tänker efter...

Ha en fin påskaftonskväll!

BP sa...

Glad Påsk till dig och frugan!
Då är vi alltså inte ensamma här om kaoset runt sopbehållarna. Hos oss är det mest efter storhelger som det ser ut som hos dig - SUCK!
Har också läst Dittes inlägg om Gamla Stan. En spökstad har det blivit. Men i Kungsträdgården och på Söder ser det "bättre" ut, eller kanske sämre om jag tänker efter. Ja, den här Påsken lär vi nog inte glömma i första taget...

Ditte sa...

Ja, här i stan är det tomt på en hel del ställen, Gamla stan t.ex. Helt öde. Och just som du beskriver så var det. Sorgligt! Men viktigt att visa. Tack för länken!
Så trist att man inte lägger sakerna i behållaren. Och om grejerna inte går i så måste det ju finnas andra ställen där de ska vara.
Låter trevligt men dig som kock!
Önskar dig och hustrun en fin kväll och fortsatt fina påskdagar. Så bra det nu går att ha det denna annorlunda påsk.

tanthuset.blogg.se sa...

Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.....men det går inte och idag är det då en riktig tråkdag (vädermässigt) och då känns det extra jobbigt, tycker jag.
Hoppas ni har det gott ändå och att fortsättningen på påsken blir fin för er <3

Ama de casa sa...

Ja nog är det spöklikt tomt på gatorna både här och där. Tänk... Jag trodde väl aldrig att jag skulle se det som ett privilegium att gå ut med soporna...

Hoppas ni fick en smaklig spis! :-)

Ha en finfin påskdag :-)