tisdag 14 april 2020

Vardag igen.

Och den inleds väl bäst med en leverans av förnödenheter.
Kylskåpet var i princip tomt så undertecknad understimulerad individ tog itu med lite rengöring av nämnda vitvara.

Men nu är det välfyllt igen, ett par burkar med föda till "preppskåpet" staplades också in med övrigt sortiment som redan fanns.
Blir det karantän så klarar vi oss ett tag men så blir det väl inte antar jag, vi får väl se vad Tegnell hittar på.

Idag har vi en "kompdag" på kneget, imorgon är det arbetslagsmöte/planering som man antingen tar på kneget eller hemma digitalt, gissa vad vi valde?
Digitala hjälpmedel inom yrket är superbt ;)

Skulle just nu helst vilja hänga min keps på ryggstödet framför mig på tåget och åka till stockholm, bror min hade ju ett släng av det där viruset tror han, han mår bra nu och allt jag egentligen vill är att gå på cafe med honom, äta en räkmacka och snacka gamla minnen från barndomen.
Men det får väl vänta inser jag ju...hoppas tiden går snabbt tills viruset försvunnit...då blir det en tur upp till huvudstaden.

Ha det fint nu alla.


7 kommentarer:

znogge sa...

Just nu är det nog inte så klokt att åka till huvudstaden så ni får ta den där mackan vid ett senare tillfälle. Det digitala har helt klart många fördelar :D

Ha det gott!

tanthuset.blogg.se sa...

Ja huvva, det är mycket som förändrats senaste tiden. Inte för jag tror att du huxflux stack till huvudstaden bara så där men du KUNDE göra det...det är väldigt mycket svårare nu, nåt man blir smärtsamt medveten om, speciellt i såna situationer.... Hoppas för din och allas vår skull, att det här lugnar ner sig fortare än vi egentligen tror. Ha det så gott du kan nu :)

Ditte sa...

Vi har också ett skåp i källaren med en del förnödenheter och det har vi haft länge. Man vet ju aldrig vad som kan hända.
Bra med kompdag så det blir en "mjukstart". Och visst är det bra med det digitala.
Förstår att du vill träffa din bror men klokt att vänta ett tag. Räkmackorna och caféerna finns kvar. Huvudstaden välkomnar dig när det än blir.
Ha det nu så bra du kan.

Ingrid sa...

Huvudstaden ska man nog passa sig för just nu, men jag förstår att du längtar.
Ha det så gott!
/Ingrid

BP sa...

Kalla idag och imorgon till "extralov". Inte dumt alls att ha ett förlängt påsklov.
Bra med ett tomt kylskåp. Då skulle till och med jag känna mig motiverad att rengöra det. Vårt blir liksom aldrig tomt.
Skönt att höra att din bror klarade sig från sviter efter corona. Håller tummarna att man får resa igen till sommaren så att du kan hälsa på honom i huvudstaden.

Ama de casa sa...

Skönt att det gick bra för bror din, men det bästa är nog att hålla sig borta från 08-området nu. 08-området, förresten? Har inte riktnumren tagits bort för länge sen?

Vi hoppas på lättnader i restriktionerna snart så vi åtminstone får mer rörelsefrihet (gå ut utan anledning, alltså). Må detta eländiga viruset försvinna snaaaaaart!

Ha det så gott det bara går!

Veiken sa...

Så bra att ni har bunkrat och slipper gå till affären och knö med folk! Den digitala världen är bra att ha i coronatider!
Stockholm ligger kvar och din bror verkar vara frisk igen. BRA!
Nu får vi se hur länge vi måste vänta innan vi kan röra oss helt fritt igen. Ha det bra!