måndag 24 augusti 2020

Val i USA igen.

 Ja, nu är det ju igång igen med val i USA och Joe Biden har axlat rollen som motståndare till Trump. Det behövs en ny ledare för det landet nu, den nuvarande tappade ju det redan innan han blev vald enligt mig, en president som släpat ämbetet i den beryktade smutsen mer än någon annan. Joe Biden....lycka till.

Måndagen är avklarad, blev en bra dag faktiskt och nu avvaktar jag bara tre dagar till av min arbetsvecka innan min ledighetsdag på fredag istället för "6-juni". Infaller 6-juni under en vardag så får man ju en ledig dag att ta ut istället.....hallelujah....tror det är så för många andra också....Sveriges nationaldag levererar igen, länge leve fosterlandet ;)

Måndagskvällen är på ingång, ha en fin sådan allihopa.



 

 

5 kommentarer:

Ditte sa...

Märkligt, för att inte säga helkorkat att man ens i USA kunde rösta fram "Trumpeten" som president. Och han verkar inte vara i skottgluggen heller. Hoppas han inte blir vald igen. Men man vet aldrig.
Skönt att din måndag blev bra. Och fint nu då att ta fredag ledig.
Önskar dig en bra fortsatt jobbvecka.
Ha det så bra du kan.

BP sa...

Vilken underbar bild!!! Ska du bli fotobloggare. Med det fotot kvalar du in, helt klart:-)
Håller helt med dig om USAs sittande president! Hoppas verkligen att Joe Biden tar hem segern, vilket han kanske klarar av nu när han har valt Kamala Harris som vicepresident. Men med Trumpen vet man aldrig - tyvärr.

Susjos sa...

Ja vi håller tummarna för demokraterna i USA, så kul att de valt en kvinnlig vicepresident!
För mej är det fredag idag, måndag för de flesta! Äntligne ledig efter natthelg, så det blev sushimiddag och vin till det, är lyckligt ledig ikväll, men bara till onsdag.
Ha en fortsatt bra vecka!

Ama de casa sa...

Jag vet ju vem jag tycker ska bli president i USA:

https://amacasa.files.wordpress.com/2016/09/348.jpg

:-D

Om sjätte juni infaller på en vardag så får man alltså en extra ledig dag. Bra ju! Fast trist om den infaller under en helg... ;-)

Ha det gott!

Ingrid sa...

Nu blev jag lite förvirrad - det är väl om 6 juni infaller på en lördag eller söndag som man, om facket har avtalat så, kan få ut en ledig dag vid ett senare/eller tidigare tillfälle som kompensation.
Heller har jag missuppfattat alltihop?
Ha en fin dag!