lördag 7 november 2020

Första veckan avklarad på nya stället....

 och med en mjukstart då några av kidzen var borta pga sjukdom så var det ganska lugnt.
Tror detta kan bli bra, ett bra team jag arbetar med osv.....blir nog bra detta....men trött på kvällarna har man ju varit och "avlidit" varje eftermiddag/kväll i soffan ;)

Trump då?
Ja jösses vilken soppa de har där på andra sidan "pölen" nu...undrar om de kommer bli tvungna att bära ut honom från vita huset?
De får gärna bära honom långt bort om jag får bestämma, det ämbetet har släpats i smutsen tillräckligt länge nu.
Undrar vad som gick snett med den grabben egentligen men att få ta över ett stort impeium efter sin far på det viset sätter väl sina spår....anar att han var en bortskämd liten unge som liten...han beter sig åtminstone så idag när han inte får som han vill.
 
Men det får väl vara som det är med allt runt världen där guldkryckan befinner sig, han längtar efter julen redan och får hålla fingrarna i styr för att inte plocka fram julprydnaderna redan....allt för tomtens personals bästa ;)

Men nu ska en härlig lördag avnjutas, förberedelserna för dagens huvudmåltid är i sitt inledningsskede i form av att sakta tinas upp på diskbänken, blir fläskfilé med kokt potatis idag....drägglar redan ;)

Ha det fint alla.
 

 
 
 




6 kommentarer:

Znogge sa...

Kan tänka mig att veckan varit intensiv.
Min uppfattning är att Trump är skvatt galen och direkt olämplig som ledare för ett land som USA. Minst lika skrämmande är befolkningens reaktioner.

God lördag på det!

BP sa...

Bra med en mjukstart på nya jobbet. Att du sedan slocknar i soffan är ganska så naturligt. Det är ju mörkt redan vid klockan 16, så...

Ja, förhoppningsvis har man sett det sista av Trump, men jag håller med, han kommer inte gå frivilligt, inte en chans. Undrar vad han kommer ställa till med till januari där han officiellt slutar... Vågar knappt tänka på det. Å det som är lika otroligt är ju att ännu fler amerikaner röstat på honom nu än 2016. Hur tänker jänkarna? Jag förstår det inte. Hoppas Biden tar hem det där nu trots "law suits" hit och dit. Biden verkar vara en riktig torrboll, och det är precis det vad USA behöver just nu.

Ingrid sa...

Ha en trevlig lördagskväll och helg!
/Ingrid

Ditte sa...

Vad skönt att det känts som en bra vecka. Men jag förstår tröttheten. Ofta när det är en ny arbetsplats eller annat nytt och ovant tar det ju extra på krafterna. Men din känsla är viktig.
Ja,"Trumpeten" skulle man ju sätta en sån där "Narr mössa på" - Men pinglor. Han kan ju inte alls ha alla knivar i lådan. Bara beklagligt att många amerikanare inte fattat det. Men det gjorde man ju inte med Hitler heller. Och vissa likheter har de ju. Att ljuga och förtala...Jodå, det finns fler.
Önskar dig en fin helg. Och ha det så bra du kan.
Mina Tomtedjävlar, 4 st, kommer fram två dagar för julafton....

Lotta sa...

Nytt jobb brukar vara lika med soffläge efter avslutad dag. Bra känsla där att du redan har det possitiva på känn.
Hoppas maten smakade bra och att du återfick dina krafter till veckan som kommer.
Vad det gäller valet så hoppas jag att gubben trumpen slipper att bäras ut och att han sedan flyttar ut i ingenmansland :-)

Jag är grymt sugen på att fram med lite belysning för att lätta upp vardagen samt några nissar som kan passa lyan när jag är på jobbet.

Ha en bra söndag!

Ama de casa sa...

Skönt att det känns som det kommer att bli bra på jobbet och en mjukstart är ju aldrig fel.

Oj... Nu tycker jag väldigt synd om alla alver dom gånger som första advent infaller i november... ;-)

Ha det gott!