söndag 8 november 2020

Så mycket bättre...

 avlöpte ju under gårdagskvällen till det bättre tyckte jag...Körbergs tolkning av Pluras låt föll mig väl i smaken får jag ju säga och Körberg var i högform...det tyckte jag märktes rejält.

Men nu är det söndag igen och äntligen är det klart, Trump fick "sparken" av folket, nu ska han bara ut ur vita huset också. Hoppas att befolkningen, i det trots allt ganska fina landet, kan enas nu och gå vidare.
 
Nu har jag bara 30 arbetsdagar kvar innan mitt juluppehåll, den 18 december är sista dagen och jag återvänder inte i tjänst igen förrän den 4 Januari.
Det kostar mig 6 st semesterdagar men det är det värt....vem sjutton vill arbeta i mellandagarna om man inte behöver?

Julpyntet ligger ännu i sina lådor, så slipper tomten skjuta en Alv..(se förra blogginlägget).
Men jag har börjat titta på julkalendrar istället....undrar om det är skäl för tomten att kanske plocka fram bössan för lite vapenvård åtminstone ;)

Men nu tillönskar Ozzy och jag er en fin avslutning på helgen.
Ha det bäst.

8 kommentarer:

http://kraka.moah.se sa...

Jag tar aldrig fram julpyntet i november. Men köpa kan man få göra, det tror jag tomten också tycker. Köpte min kalender redan i september tror jag. Den står kvar i sin kasse. Men de där specialkalendrarna ta slut om man inte passar på.
Men visst var det något visst med att titta på julskyltningen andra adventssöndagen. Då gick familjerna man ur huse för att se hur idoga affärsinnehavare pyntat under natten. Förra året glömde jag till och med bort att titta på NK:s berömda skyltning.

Ha en fin söndag och klappa Ozzy från mig och pojkarna. De är vänliga av sig och snälla mot andra speciefränder.

tanthuset.blogg.se sa...

Jag trodde du skulle skriva att du hoppades att det amerikanska folket skulle hjälpa till med att bära ut Trumpen ur Vita Huset, för jag tror det krävs en hel del för att få ut honom därifrån, tjurskallen!
Ha fin söndag, det som är kvar av den, kram till er och kissarna!

Ingrid sa...

Tack detsamma!
/Ingrid

BP sa...

Så mycket bättre har jag aldrig sett - ooooops;-)
Däremot har jag såklart följt det amerikanska valet och utbrast i ett glädjetjut när det magiska talet sköt upp först från 254 till 272 och nu till 279. Så himla bra att USA äntligen får en "riktig" president igen. Hoppas Biden och Harris lyckas ställa till rätta allt som DT har sabbat. Å det är ju en massa saker, bland annat Covid-19...
Härligt med långsemester över jul och nyår och detta för bara 6 semesterdagar.
Önskar dig en bra början på veckan!

Susjos sa...

Missade "så mycket bättre "igår, men njöt ju att att träffa barnen!
Tur att tv4play finns, ska se programmet senare i veckan.
Haha, skjuta en alv, vilken kul "skylt"! Jag håller med, inget juligt före advent. Jag blir ju lätt stressad av julen tyvärr.
Va härligt med semester i mellandagarna! Jag är i alla fall ledig efter mellandagarna, och nyår,hurra!
Ha en fortsatt skön söndag och klappa Ozzy från mej!

Ditte sa...

Visst var Mr Körberg i god form och jag gillade också hans tolkning av Pluras låt. De hade det knepigt här båda Plura och Tommy.
Och visst är det en lättnad att "Trumpeten " fick sparken av det amerikanska folket. Men han är ju en urusel förlorare.
Jag ä rju ingen julig typ men adventsljusstakar brukar komma fram till första advent och strax före julafton får tomtedjävlarna, 4 st, titta fram.
Skönt för dig med lite go ledighet i jul. Och vad ska du göra om inte eleverna, din målgrupp, är på plats. Nej, bättre att vara arbetsfri då.
Önskar dig en bra start på veckan.

Lottor sa...

Jag hängde upp en ljusslinga i mitt köksfönster igår. Åhhh så ljust och fint det blev. Min granne har ju stjärna i sitt fönster. Man jag tror att den inte varit borttagen från förra julen.
Det ska bli intressant att se om Gubben Trumpen ska bäras ut eller om han väljer att ta sig därifrån självmant.
Ikväll ska jag kolla på "Så ska det låta". Jag har ju jobbat hela helgen.
Härlig ledighet du har att se fram emot. Grattis till den!

Ha en go måndag :-)

Ama de casa sa...

Skönt med långledigt över jul :-)
Klart man får kolla och köpa julpynt/kalendrar redan nu, men det är förbjudet att ställa fram några grejer före första advent! :-D

Ha en fin start på veckan!