lördag 12 december 2020

Det gick bra denna gången...

 hoppas vi slipper en ny vända med Covid-19.

På måndag återvänder jag efter två veckors sjukskrivning till min arbetsplats, vi hade tur jag och frugan, denna gång.
Får man nu bara vaccinerat sig så ska man väl kunna andas ut på riktigt, brukar inte vaccinera mig men denna gången kryper jag nog till det beryktade korset och hoppas det är rätt väg att gå.
 
 12 dagar kvar till julafton nu, 6 dagar kvar tills julmaten från gårdssällskapet levereras till vår dörr, deras jullåda går ju inte av för hackor.
Svindyrt är det ju men väl värt sitt pris i form av kvalitet.
Vill man äta riktigt gott får man ju betala för det.
 Lite lyx får man väl unna sig, det är ju ändå bara jul en gång om året ;)


 

Ha det fint alla.


7 kommentarer:

BP sa...

Det gick verkligen bra en här gången. Fort också! Bara två veckor är ju ingenting jämfört med folk som haft viruset i flera månader. Ni måste ha gjort nåt rätt där! Frågan är bara vad;-)
Personligen skulle jag nog vänta ett tag med vaccination. Minst ett halvår. Ingen idé att chansa med biverkningar. Jag menar det här vaccinet eller rättare sagt vaccinerna har ju tagits fram på nolltid och jag är helt övertygat om att länderna har varit/är desperata med att godkänna vaccinen då antal smittade bara ökar och ökar i världen.

Googlade "Gårdssällskapet" och de har sitt huvudkontor i Solna. Funderade på viltlådan men den var så poppis att den var slutsåld. Dyrt och dyrt - man lever bara en gång och man får alltid vad man betalar för...
Ha en skön fortsättning på helgen nu:-)

Ingrid sa...

Så skönt att ni tagit er igenom den här covid-19 och att du kan börja jobba igen.
Jo, smakar det så kostar den, men i år behöver vi verkligen unna oss något extra gott!
Ha en skön helg!
/Ingrid

Znogge sa...

Så skönt för er båda att det inte blev värre än så. Jag brukar inte heller vaccinera mig men denna gång finns det nog inget val...
Den jullådan måste jag kolla in!

God lördag!

http://kraka.moah.se sa...

Skönt att ni är friska igen. Har funderat fram och tillbaka på det där med jullåda men bestämt mig för att avstå. Blir så bökigt när jag hela tiden förflyttar mig mellan mina bostäder.
Jag vill bli vaccinerad nu. Men har insett att jag får vänta väldigt länge. Om jag nu inte lyckas snika mig in när IVA-personalen ska vaccineras någon gång efter påsk. Jag har ju bara en timanställning och ska väl egentligen stå i samma kö som gruppen som får sist.

Ha en fin lördagskväll!

Susjos sa...

Så skönt att ni är friska nu! Å gårdssällskapet låter bekant, perfekt att få hem lite julmat! Vi har också beställt catering, hoppas man håller sig på bena bara till jul, peppar peppar!
HA en bra helg!

Ditte sa...

Skönt och glädjande att både du och frugan klarade er så bra.Himla tur. Vad fgäller vaccination lär jag inte vara först i kön. Jo, på ett sätt med tanke på ålder och krämpor. Men NEJ. Jag överlåter platsen till någon annan. Om ett år eller så kanske...Vanligtvis har jag inget emot vaccin men jag vill att det ska hunnit testats en längre tid på människor. Och så är ju inte fallet. Minns alla som fick narcolepsi efter att ha vaccinerats mot svininfluensan. Billigt och dåligt vaccin i Sverige. De fick sina liv förstörda och i stort sett ingen ersättning. Och pengar kan ju aldrig ersätta ett liv.
Me vi kommer ju att kunna välja. Ja, eller nej till vaccin. Och jag låter gärna andra gå före. Har inte heller sett mycket om ersättningsgfrågan om man får skador.
Roligare då med god julmat av bra kvalité. Och kvalité kostar men är absolut värt det.
Jag trodde skolorna i Göteborg också var stängda nästa vecka men de hittar säkert något jobb åt dig.
Önskar dig nu en skön Luciadag.

Ama de casa sa...

Så skönt att ni fick en så pass lindrig släng när ni fick besök av det där skitviruset.

Klart man ska lyxa till det! Själv har jag köpt ytterligare ett halvkilo av den efterlängtade löjrommen som jag hittade här. Lyckades få tag i den sista burken och upplyste personalen mycket nogsamt att det var slut nu :-)

Ha en fin Lucia!