onsdag 9 december 2020

Så tog de rätt beslut äntligen....

 här i Göteborg, man förkortar höstterminen några dagar pga covid, redan nästa fredag går ungarna på lov istället för måndagen efter eller tisdagen som det tydligen var hos vissa om jag förstått rätt....dagarna läggs ut till vårterminen istället på dagar som skulle varit studiedagar...bra beslut fast inte tillräckligt om man frågar mig...tur man inte frågar mig då...eller hur?

Hade jag sagt vad jag tycker så hade skolinspektionen arkebuserat mig i skogen invid skolans lekplats för de yngsta....i avskräckande syfte ;)

Men nu är det ju Onsdag, lottogudarna stod oss inte bi denna gången heller, bara att trycka upp en snus under läppen och invänta nästa dragning på lördag. 
Nån gång så...nån gång ;)


Nu längtar vi ju bara efter snön här, gammal bild från bloggen här, älskar ju att se på när folk arbetar, tyvärr tycker nog många att det är lika kul att se MIG arbeta, fråga min chef ;)
 
Ha det så underbart alla och tack för alla "krya på" hälsningar.


10 kommentarer:

BP sa...

Klokt av Göteborg att tidigarelägga jullovet. Hoppas resten av Sverige följer efter. Alltid nåt i alla fall...
Minns när både du och Lennart klagade över att lottogudarna inte stod er bi. Men det är ju som med allting annat - livet är inte rättvist;-)

PS. Fördelen med att du har Covid-19 är att du lägger upp ett inlägg varje dag. Inget ont som inte har nåt gott med sig;-) DS.

Ingrid sa...

Inte heller jag hade någon tur igår. Det är minsann inte så lätt att bli rik på spel och dobbel.
Förlängt jullov borde samtliga skolor får, precis som i Danmakr, men Lövén vågar tydligen inte ta några beslut i den vägen.

Ha en fin torsdag!

Herr Nilssons Fru sa...

Har du varit sjuk - de har jag missat. Skönt du är frisk igen. Tror skolorna här slutar på fredag den 18:onde. Oh de tror jag var tänkt hela tiden, har inget annat hört, men jag hör inte så mycket om skolan mer än när barnbarnen berätta något o en berättade just om skolavslutningen samma dag som min mamma ska begravas.
Uch vad snö på bilden. Jag nöjer mig med lite snö som de kvickt får bort från vägarna. Så på julafton får de jättegärna falla stora fina flingor.

Lotto ja, de vore ju kul och få alla rätt där någon gång:) alla har drömmar, många om just det.

kramiz

Ama de casa sa...

Klokt att förkorta terminen, men dom kunde gott ha förkortat den med ytterligare dagar det hade varit ännu klokare tycker jag. Det man lär sig på upploppet av en termin fastnar ändå inte så bra.

Ha en fin och nobel dag!

Susanne sa...

Bara "ungarna" håller sig hemma nu och pluggar och inte hänger runt. Iof arbetar väl många föräldrar hemifrån så de borde ha koll.

Ditte sa...

Bra så! Och man kan ju förlänga vårterminen lika många dagar.Men viktigt är ju nu att föräldrar tar sitt ansvar så att "ungarna" inte driver runt på stan. Eller är det digital skola som gäller och att de då måste "checka in".
Nej, ingen tur för oss heller på Lotto.Hoppas på lördag och även på Euro JackPot.
Glad att du är piggare.
Ha det så bra du kan.

Susjos sa...

Å jag skrapar triss och suckar varje gång jag inte får nån vinst, många suckar blir det!
Bra att terminen slutar tidigare för er alla.
Ha det fortsatt gott!

Lotta sa...

Tack för ett hjätligt skratt så här på småtimmarna, du är allt rolig du. Klart att du kommer att få din vinst, bara vänta ska du få se. Det kan vara närmare än du tror :-) Ska du sluta knega då?

Önskar dig en trevlig helg!

Veiken sa...

Bra att stänga skolorna lite tidigare. Baksidan är väl de ungar som far illa i hemmet, men just nu är codid-19 prioriterat. Bra så.
Min svärfar sa alltid en halvtimma före lottodragningen: Nu är klockan halv lotto! Det blev aldrig någon vinst för honom, men för oss lever hoppet vidare! :)

Znogge sa...

Helt rätt beslut! Våra elever borde fått gå på lov som igår men eftersom vi har avslutning den 18:e vilket många har ändrat sina avslutningar till så går vi även nästa vecka. Urkorkat tycker jag med tanke på att alla betyg är satta. Någon borde tänkt ett varv till men det är uppenbarligen inte kommunledningens starkaste sida.

Ha en bra helg!