fredag 15 januari 2021

Dags för fredagsnöjet igen.


Fredagens kvällsbestyr bestod av att vår älskade "Houda" (Robotdammsugaren)  fick åka runt lite i vardagsrummet följt av lite skurning av samma golv.
Tyckte att det fick räcka så för denna kväll, städning i all ära, som ju behövs lite extra när man har katter, men så kul är det ju inte.
Har även hunnit med att sortera in alla medicinerna som anlände i dagarna i rätt ordning i vårt medicinskåp efter utgångsdatum och år. 
Nog så viktigt för oss "pillertrillare".
Ordning och reda, pengar på fredag ;)
 
Nu ska då en helg avnjutas, ja, får väl försöka ta tillvara på den så gott det går då.
Det är ju lite "bekymmersamt" på kneget minst sagt,  lite svårt att släppa det men jag ska nog lyckas till sist, det är ju ändå fredag ;)
Glöm nu inte att lukta på blommorna där under korkeken ;)

 Nu tillönskar jag er alla en fin inledning på helgen, ha det bäst.


 
 



6 kommentarer:

Znogge sa...

Så smidigt med en sådan dammsugare. Här gör Husse jobbet medan jag är på jobbet vilket fungerar det med!

Njut av helgen och ha det gott!

BP sa...

Det är fler som har bloggar om robot dammsugare idag. Så jag börjar bli rejäl sugen kan jag säga - att köpa en Gösta alltså. Har redan bestämt namnet som du kan se;-)

Fantastiskt med era orkidéer. De är så vackra. Men mina brukar dö efter bara en vecka. Gröna fingrar - moi, nope;-)

Ama de casa sa...

Jag har nästan en robotdammsugare. Sen Anders inhandlade de sladdlösa så far han runt med den nästintill dagligen. Funkar jättebra :-D

Superfina blommor! Här för blommorna en tynande tillvaro, vi får njuta av dom som finns utomhus istället :-D

Ha en fin fortsättning på helgen!

Veiken sa...

Vilka fina orkidéer! Dom verkar trivas hemma hos er. Vår nästa dammsugare blir en robot helt klart. Verkar vara toppen!
Strålande sol och plus 12 i morse. Man kan hålla sig för skratt! Jag önskar er en toppenhelg!

Ditte sa...

Ja, katter och hundar kräver ju lite extra vad gäller städning. Perfekt att låta "Houda" göra grovjobbet och sedan komma efter med en svabb.
Önskar dig nu en fin helg och du får liksom inte betalt för att jobba på helgerna så försök att koppla bort och av.
Ha det så bra du kan.

ILLUMINATI GRAND LODGE® sa...

INBJUDAN FRÅN ILLUMINATI BRODERHOOD 666

Detta är en öppen inbjudan till alla som är intresserade av att bli en del av världens största konglomerat och nå toppen av din karriär. När vi börjar årets rekryteringsprogram och vår årliga skördefest är nära till hands, så bestämmer vi oss för att introducera dig till "New World Order".

Vid denna tidpunkt försäkrar vi alla som är redo och trogna att bli medlem i denna stora organisation, att när han / hon blir fullvärdig medlem av Illuminati-brödraskapet automatiskt blir han rik, mäktig och känd i livet och uppnår alla deras hjärtan önskar och får också en månadslön på $ 500.000 USD. Vi är redo att förändra ditt liv, vi kan göra dina drömmar till verklighet.

Det stora distriktet Illuminati erbjuder dig en livstidsmöjlighet att förverkliga dina hjärtat. Jag tror att alla på denna planet "Jorden" känner till ILLUMINATI, men för dem som inte vet så mycket om denna organisation, kommer jag att informera dig om det. Illuminati är ett hemligt samhälle som välsignar människans slag och uppfyller sina drömmar om att bli miljonär, miljardär och också främja deras olika affärer. Just nu tror jag att du vet mer om den här organisationen och det finns ingen anledning att vara rädd för någonting.

Jag är inte här för att röra med dig eller spela spel för dig, eftersom det nu står många människor där ute som imiterar oss och hävdar att de är medlemmar i ILLUMINATI. Så brödraskapet kommer sedan till en slutsats om att globalisera denna organisation för att hjälpa dem som faktiskt är redo att bli en del av denna stora familj och de som vilseleds av bedragare. Nu tror jag att det här är din möjlighet att gå med i vår prestigefyllda organisation och göra dig själv och din familj stolt.


Om du är intresserad av att gå med i den här stora organisationen eller för mer information. kontakta sedan vår Grand Lodge i Pennslyvania, USA via WhatsApp: "+1 (325) 261-7127" eller vår officiella e-postadress: [illuminati666grandlodge@gmail.com]

Signerad: GRANDMASTER