söndag 31 januari 2021

En skön söndag...

 får man väl hoppas att det blir idag.
Söndagar är ju inte min favoritdag direkt, plikten kallar ju på måndagsmorgonen och det hade jag gärna varit utan om man säger så.
Men som jag nämnde i förra inlägget, lite bättre ska det väl bli nu, åtminstone för mig, organisationen i övrigt är som den är.
Undrar hur allt ska gå egentligen?
I mars ska väl omorganisationen vara klar inom grundskoleförvaltningen, ny rektor som ska ha hand om flera skolor,  ja, hur ska detta gå?
 
 Men nu ska en söndag avverkas, en bra sådan även om mina öl tog slut igår, jaja, bara att bita ihop och acceptera ;)

Omvärlden då?
Vet inte faktiskt, har inte följt några nyheter på hela helgen här, inte ens i mobilen, måste vara något slags rekord för mig då jag ju är en riktig "nyhetsknarkare" i normala fall.
Det ska jag nog prova igen nästa helg, det var ganska skönt måste jag säga.
 

 Ej dagsaktuell bild men fin ändå.
 
Ha det fint nu alla.

11 kommentarer:

Ama de casa sa...

Hoppas att omorganisationen kommer att göra att läget blir bättre. När jag gick på grundskolan hade vi en rektor över ett rektorsområde som jag då tror var två skolor. Rektorn såg man knappt aldrig till, kanske beroende på att jag var en väldigt skötsam elev ;-)

Snopet att ölen tog slut och jag antar att du inte kan köpa ny öl en söndag i Sverige om du inte beger dig ut på lokal.

Nu är det ganska enahanda nyheter och dom är ju inte av det roliga slaget heller. Fast jag kollar i alla fall på korta rapport och läser nyheter för att försöka hänga med i vilka restriktioner vi har nu då.

Jättefin bild!

Ha en skön söndag!

Ingrid sa...

Ha en riktigt skön söndag!
/Ingrid

Znogge sa...

Ja, ibland undrar man hur det ska gå men förhoppningsvis har någon tänkt till. Eller inte...

En väldigt fin bild!

God söndag!

LillaSyster sa...

En underbar bild på en mysig katt!
Jag har funderat på att visa min andra blompassion under februari Dahlior och jag tror nog att jag ska satsa på det, det känns ju långt till våren när det är -11 ute så det blir färgsprakande blomsterglädje även under februari - tack vare dig! Ha en bra start på februari =)

Carita Liljendahl sa...

Katten är så söt <3

BP sa...

Det kallar jag för rationalisering - en rektor för flera skolor - suck! Men visst bytte du till en "ny" skola före jul med elever med speciella behov eller har jag missuppfattat det.
Vad gäller omvärlden så har du inte missat så mycket - tror jag, för jag har heller inte suttit framför tv:n direkt. Men snart ska jag faktiskt följa Sverige-Danmark i finalen i handboll.
Hoppas du får en bra början på den nya veckan!

BP sa...

Me again: Vilken söt bild! Ja, alltså inte bilden utan katten. Är det en "ny" katt? Ser ut som en kattunge. Å när hade du tänkt att plocka ned adventsstaken då;-)

Susjos sa...

Verkligen en söt bild!
Ja, de flesta omorganisationer numera brukar inte bli till det bättre, men ni får hoppas på det bästa!
Jobbar också i morgon, men börjar ju inte förrän kl 21...skönt!
Ha en bra start på veckan!

Ditte sa...

Trist med allt strul på jobbet. Men hoppas nu att det kan bli bättre. En bra chef är ju A&O och inte minst en bra arbetsmiljö.
Hoppas du haft en bra söndag men illa att ölen tog slut.
Och visst är det skönt att inte läsa nyheter varje dag. Man överlever ändå
Bilden på katten och katten i sig är så fin.
Önskar dig en bra start på veckan

Lotta sa...

Över allt ska det vara omändringar, ibland till det bättre men oftast till det sämre. Hoppas på en mycket bättre förändring för din del.
Här försöker förvaltningen införa hälsoschema. Jag ska jobba färre timmar per natt men då måste jag jobba flera nätter istället. Ännu så länge har de inte fått igenom det på min arbetsplats, men på många andras.

Ha en go måndag!

ILLUMINATI GRAND LODGE® sa...

INBJUDAN FRÅN ILLUMINATI BRODERHOOD 666

Detta är en öppen inbjudan till alla som är intresserade av att bli en del av världens största konglomerat och nå toppen av din karriär. När vi börjar årets rekryteringsprogram och vår årliga skördefest är nära till hands, så bestämmer vi oss för att introducera dig till "New World Order".

Vid denna tidpunkt försäkrar vi alla som är redo och trogna att bli medlem i denna stora organisation, att när han / hon blir fullvärdig medlem av Illuminati-brödraskapet automatiskt blir han rik, mäktig och känd i livet och uppnår alla deras hjärtan önskar och får också en månadslön på $ 500.000 USD. Vi är redo att förändra ditt liv, vi kan göra dina drömmar till verklighet.

Det stora distriktet Illuminati erbjuder dig en livstidsmöjlighet att förverkliga dina hjärtat. Jag tror att alla på denna planet "Jorden" känner till ILLUMINATI, men för dem som inte vet så mycket om denna organisation, kommer jag att informera dig om det. Illuminati är ett hemligt samhälle som välsignar människans slag och uppfyller sina drömmar om att bli miljonär, miljardär och också främja deras olika affärer. Just nu tror jag att du vet mer om den här organisationen och det finns ingen anledning att vara rädd för någonting.

Jag är inte här för att röra med dig eller spela spel för dig, eftersom det nu står många människor där ute som imiterar oss och hävdar att de är medlemmar i ILLUMINATI. Så brödraskapet kommer sedan till en slutsats om att globalisera denna organisation för att hjälpa dem som faktiskt är redo att bli en del av denna stora familj och de som vilseleds av bedragare. Nu tror jag att det här är din möjlighet att gå med i vår prestigefyllda organisation och göra dig själv och din familj stolt.


Om du är intresserad av att gå med i den här stora organisationen eller för mer information. kontakta sedan vår Grand Lodge i Pennslyvania, USA via WhatsApp: "+1 (325) 261-7127" eller vår officiella e-postadress: [illuminati666grandlodge@gmail.com]

Signerad: GRANDMASTER