måndag 1 februari 2021

En måndag är yrkesmässigt avklarad.

 Nu ska bara resten avverkas så det kan få bli tisdag igen, det får dock gärna dröja lite om jag får välja ;)
Lite "startrek voyager" här då som förströelse, den första med en kvinnlig befälhavare inom "startrek".
172 avsnitt blev det mellan 1995 och 2001.
En klassiker som avhandlar deras 70.000 ljusårs långa färd från Deltakvadranten till vår egen efter att en mystisk energistorm träffat dem och de transporteras till nämnda Deltakvadrant.
Om de inte kan hitta en lösning så kommer det ta 75 år att komma hem igen.
Har sett den två gånger sen jag köpte de sju säsongerna, blir nog sista gången jag ser den på mycket länge, kanske aldrig igen, men ganska bra är den.
 
Tror de har lagat vår "värme" i uppgången nu, ska bli intressant att se om det kanske fungerar bättre än det gjorde innan eländet gick sönder.
Hade ju näst intill förfrusit min ej så späda lekamen i ett par av rummen vintertid här om det inte vore för våra "extraelement" som vi köpte för många år sedan.

Vi får väl se hur detta går.
 
På återseende gott folk, ha en fin kväll.
 

 

8 kommentarer:

Znogge sa...

Då får vi hoppas på att de har fått rätsida på värmen nu. Förmodar att ni borde märka skillnad ganska så snabbt. Skönt att ni har elementen i alla fall för då sitter ni inte i sjön.

Här är måndagen också avklarad och det blev en helt ok dag.

God kväll!

BP sa...

Startrek - ja, det är min mans grej. Själv har jag inte sett ett enda avsnitt. Är dock inte ensam om att inte ha sett serien. Vill minnas att vår bloggkompis Susjos också är totalt okunnig.
Håller tummarna att ni slipper frusa framöver och att fastighetsägaren lagat skadan.
Å du, tisdagar har inget existensberättigande. Den dagen tjänar precis igenting;-)
Ha en din fortsatt kväll och en dräglig dag på skolan imorgon!

Ditte sa...

Startrek har jag sett ett avsnitt av när döttrarna var i tonåren. Kanske två. Är helt okunnig om den. Även om "Starwars" . Har där sett ett par avsnitt.
Hoppas nu att värmen är ok hos er och att ni slipper frysa eller behöva extra element. Vi lever ju liksom i Sverige med år 2021. Men jag vet att norra delarna av landet har det bedrövligt med el och värme.
Önskar dig en bra vecka.

Ama de casa sa...

Har aldrig sett på Startrek, science fiction är inte min grej.

Hoppas det ordnar sig med värmen nu då!

Ha det gott!

Anonym sa...

Jag hatar att frysa. Om värmen skulle gå här blir det vi som måste fixa det. Hua mig. Nu är det ungefär 30 grader för kallt ute, minst! Tålamod lilla damen det kommer. Tålamod är inte min grej.
Hoppas verkligen att ni har det varmt och skönt i lägenheten nu så ni slipper frysa!
Bra med en ägare som fixar det för hyresgästerna!

LillaSyster sa...

De där boxarna står här också finns nog i alla tänkbara uppsättningar från vhs, dvd och BlueRay, jag har säkert somnat till några avsnitt- inte min cup of tea- men maken gillar dem skarpt. Hoppas att du har det varmt och skönt inne nu.

Susjos sa...

BP har alldeles rätt, jag och några till ser jag, har ingen aning om Startrek och inte heller Star wars... men min man är intresserad!
Däremot såg jag "Närkontakt av tredje graden" på bio, och blev helt betagen! Men så var det väl Steven Spielberg som regisserat, en himla duktig regissör.
Första "Alien" filmen såg jag också på bio, hur bra och läskig var inte den!

Ha en fortsatt bra vecka!

Lotta sa...

Frysa är ju inte så trevligt allra helst inte om man sitter och kollar på film. Du får värma dig med en kopp kaffe eller så får du krympa närmare frun.

Önskar dig en finfin fredag!