måndag 15 februari 2021

Första dagens lovskola avklarad.

 Drar väl upp en snus under överläppens högra sida och konstaterar att det ju är en bra grej med lovskola.
Ja, för eleverna då förstås, hade hellre pysslat med annat på skolan än att ha med ungarna att göra, fast de skötte sig fint allihopa.
Det är ju lite annorlunda mot "vanliga" skoldagar att arbeta med sådant, men visst, hade hellre sorterat böcker i en "depå" eller något ;)
 

 Snön ligger ännu på utsidan av hemmet, känner att det nog får vara "färdigt" med snö, resten av månaden kan det gärna ligga kvar men sen får det räcka.
Guldkryckan har talat...ugh. ;)

 Coronasäkrad placering av bänkarna är ju rekommenderat och ska så utföras i mån av plats.
Här i "mitt" klassrum som jag befinner mig i vanligtvis.
Under lovskolans undervisning har vi möjlighet att slå ihop klassrum, vi skjuter ihop vikväggarna bara så är allt som det ska.
Det känns ju tryggt men en bokdepå hade varit ännu tryggare ;)

Men nu blir det vila här, två "lovskol-dagar" kvar.

Ha det fint alla.

5 kommentarer:

BP sa...

Nu var det ju ett tag jag gick i skolan, men till min förvåning kan jag bara konstatera att katedrarna såg ungefär lika tråkigt ut då som nu. Där har inte skett mycket nytt ser det ut som...
Ärligt talat vet jag inte vad lovskola innebär. Förstår att det är elever som ligger efter som är mera eller mindre tvungna att offra sitt sportlov och sätta sig på skolbänken. Men hur skiljer sig dina arbetsuppgifter åt?

Precis som du är jag trött på allt det vita som mängdmässigt är ungefär lika mycket här som hos dig. Men det ska ju bli upp till åtta grader snart...

LillaSyster sa...

Mmm det räcker med vinter och snö nu, jag vill ha VÅR!
Hoppas att du får lite lov också =)

Ditte sa...

Bra med luft mellan bänkarna tycker jag och det har ni ju lyckats med. Fint att ungarna sköter sig och då är det ju ok. Egentligen är det ju självklart att de ska sköta sig. Skolan är ju en arbetsplats och det borde de ju ha begripit. Och nu är det ju en förmån för de att ta igen på lovet det de missat tidigare.
Ja, snön är kvar men jag tycker den här har smält undan en del i helgen. Vi hade igår +12 stundtals på balkongen och lite vårkänsla.
Önskar dig en fortsatt bra vecka.

Lotta sa...

En snus gör säkert susen och allt känns bättre. Snön får gärna ligga kvar nu när den väl kommit, jag hatar slask och gegga. Tre minus till slutet på mars och lagom med snö är allt enligt mina önskningar.
Lycka till med vilan!

Njut!

Ama de casa sa...

Ser ut som ni har lyckats bra med avstånden där. Fast jag kan tycka att den där passusen med "i mån av plats" låter oroväckande. Finns det inte plats nog så ska man alltså tränga ihop sig? Låter INTE bra...

Hoppas att även denna dag blir bra även om du inte får nån bokdepå att tillbringa tiden i.