söndag 28 mars 2021

Söndagens blogginlägg kommer här.

Lyckades undvika "Lets dance" igår men det hördes lite ifrån vardagsrummet in till mig i mitt egna lilla rum med tv och tre katter, de vill inte heller se eländet ;)
Men rätt ska väl vara rätt, de är ju duktiga många av dem, annat kan man ju inte säga.
Lite synd att josefson åkte ut, inte för att jag såg hans dans men go gubbe är det ju.
Programmet handlar ju inte om bara dansen, populariteten av artisten har också sin del i det.
Men så kan det ju vara ibland.
 
Det sista av påskmaten är nu beställd här till på tisdag, sen är vår kyl proppfull och våra smaklökar dansar rumba bara av tanken på vad som väntar ;)
 
Men än så länge är det ju bara söndag och ett litet dilemma har uppstått med min laptop, vet inte hur det uppstått men där finns numera en liten "prick" i skärmen, kolla själva.
Kan man göra något åt det?
Knappast, men jag vägrar köpa en ny laptop bara för detta.
Men det vore intressant att veta hur det uppstått, har inte tappat den, den är alltid stängd när jag inte sitter med den, katterna har inte haft den som "klösbräda".
Men så kan det bli ibland, den är ju ändå fem år gammal, om nu det har med "pricken" att göra.

Flizan tillönskar er trevlig söndag, så även jag.
 
 


10 kommentarer:

http://kraka.moah.se sa...

Kloka katter! Men Josefsson gillar jag också.
Ha en fin söndag!

Ditte sa...

Lite trist att Josefsson åkte ut. Trodde nog att han skulle bli kvar eftersom det ju inte alltid är själva dansen det handlar om.
Jodå, jag tittade och på hela programmet.
Fint med framförhållningen med påskmaten. Saknar den men brukar annars ha god framförhållning.
Undrar vad som hänt med din laptop. Stenskott kan det ju inte vara. Går inte pricken att ta bort? Eller är det ett hål i själva skärmen.
Nej, du kan ha den med hålet. Absolut. Om det nu inte växer.
Önskar dig en trevlig söndag.

LillaSyster sa...

Ajdå, en prick i skärmen.... vet inte lösningen på det.
En gång för många år sedan skulle maken hjälpa sina föräldrar att ställa in kanaler på den nya TV:n och lyckades på något sätt få dit ett P uppe i högra hörnet av TV- bilden, och det var stört omöjligt att få bort. De fick snällt leva med att ha ett P så länge TV:n höll.
Visst är katter kloka =)

Anonym sa...

Vad består PÅDKMAT av nu för tiden?

Och vad betyder FRAMFÖRHÅLLNING?

Undrar Ruth i Virginia

Znogge sa...

Josefson var inte tillräckligt populär. Riktigt usla dansare har varit kvar länge men de har haft något annat ;-I

Så fin Flizan är!

God söndag!

BP sa...

WOW! Du har fått en kommentar av Ruth i Virginia! Det är inte många som hon kommenterar hos, så stort GRATTIS att du nu är en i "Ruth gänget".

Let's dance såg jag inte, men när jag zappade kom jag in på ögongodiset Martin Melin från Robinson du vet. Han är lika snygg nu som han var då. Men om han kan dansa vet jag inte.

Pricken på din skärm kan vara mat, choklad, den droppe från din snusprilla eller "kladdig" smuts. Försök gnugga bort pricken med lite fönsterputs på en bomullspinne.

Ha nu en skön söndagskväll innan arbetsveckan tar vid imorgon.

Carita Liljendahl sa...

Orkade inte heller kolla Lets Dance. Kollar ibland när det bara finns tre par kvar så att det är spännande. Läste sedan av rent och skärt misstag om Carola som ville ha en efterfest... men produktionen stoppade den... tack och lov... "ja, man kände sig som en tonåring" sa hon.
Corona är ju lite allvarligare än så?

Susjos sa...

Ja, hur har du fått den där pricken på datorn? Prova BP:s tips!
Så lite av Lets dance, och visst är det som du säger, är de bara lite populära så får de stanna lite till! Det fanns flera väldigt duktiga dansare igår, men Josefsson var faktiskt sämst.
Har också beställt mat till påsk, alltså en färdig påskbuffé, men det saknas lite, så måste handla ägg m.m här i veckan. Ungdomarna kommer hit på långfredagen, sen jobbar jag resten av påsken.

Va kul att du beställt löjrom efter mitt inlägg igår, det är ju så gott!
Ha nu en fortsatt skön söndagkväll, och hälsa Flizan!

Åke sa...

Jag missade automatiskt lets dance, har försökt få hem en traktor. Där allt krånglar vid långkörning. Men skam den som ger sig. Otur med pricken där. Jag har em kompis som fick flera döda pixlar första veckan... han fick givetvis en ny men allt krångel.

Ama de casa sa...

Janne Josefsson sjönk i min aktning när jag såg honom i frågesporten med Filip och Fredrik. Jösses vilken dålig allmänbildning! Jag trodde han var en klipsk man i största allmänhet. Men som journalist är han verkligen bra!
Såg honom även i Let's Dance och det var helt rätt att han åkte ut. Inte på grund av den obefintliga allmänbildningen, nej, han var helt enkelt sämst på att dansa (säger hon som har två vänsterfötter när det kommer till dans... ;-) ).

Ha nu en fin start på påskveckan!