tisdag 14 september 2021

Tisdag igen och klockan har inte slagit 06.00 ännu.

Tror faktiskt att detta skulle kunna bli en vana för undertecknad, har alltid fascinerats av bloggare som skriver inlägg innan de beger sig till sin arbetsplats trots att de arbetar "dagtid".
Kör på lite på det viset här när jag ändå har vaknat "i tid".
Var inne hos er igår och det föll sig inte så att jag hann skriva ett eget inlägg, inspirationen inföll inte som den skulle heller antar jag.
Så kan det vara ibland.

Helgen var riktigt trivsam och jag hade en liten stund där med lite terapi i form av att sortera nycklarna på min "knippa".

De två utpekade där efterlyste jag genom publikation på mitt FB, har därigrnom förstått att det ena är en A-nyckel  till bommar, antagligen för gammal, får undersöka det, den andra har tydligen hängt med sen vi hade "elevskåp" på skolan och vi "vuxna" till sist fann det som en tidsbesparing att ha en egen "huvudnyckel" till dessa skåp.
Många glömda nycklar var det under de åren ;)

Men nu ska jag knäppa på kaffet här åt mig och frugan innan en ny arbetsdag tar vid.

Ozzy och vi andra i hushållet tillönskar er en fin dag, det ska vi ha, förutom att Husse måste arbeta ;)

 

8 kommentarer:

Ingrid sa...

Önskar dig en lugn och skön arbetsdag!

Ama de casa sa...

Oj vad många nycklar på din knippa! Har du burit med dig dom hela tiden trots att du inte vet vart dom går eller om dom funkar, eller? Själv har jag rätt många nycklar också, men dom använder jag så gott som dagligen allihopa.

Vilken fin bild på Ozzy :-)

Hoppas du får en braig dag!

Geddfish ♥ sa...

Nycklar är ett otyg. Numera är det ju andra metoder som låser upp också. Jag blir också sån där ibland om jag hittat nån nyckel som jag inte vet vart den hör hemma. Men sånt har jag löst nu.
Hoppas du fick en bra arbetsdag!

BP sa...

Är du säker på att du är "helt frisk"????!!!!! Att vakna föreklockan 6 kan inte vara normalt;-)
Det där med att samla på sig nycklar är en hobby som min man har. Nyckelknippan har tre nycklar, resterande som han har samlat på ligger i en ask i en låda. Det är väl ungefär lika många som du visar. Det roliga är att de allihopa är märkta med en tag...
Men varför man man behåller nycklar som man inte använder längre är en gåta för mig;-)
Önskar dig en fortsatt fin vecka. Gissar att du slocknar rätt tidigt ikväll, då du varit vaken sedan klockan 6;-)

Ditte sa...

Hoppas din dag blev bra trots tidigt uppvaknande. Ohc vaknar man och inte somnar om är det ju lika bra att stiga upp. Minns mina nyckelknippor i skolan. Nu med ett leende. Hade märkt upp dem med färger så att jag skulle veta var de passade.
Trevlig kväll.

znogge sa...

Då fick du i alla fall koll på nycklarna eller nästan i alla fall. Facebook kan vara bra till ganska så mycket.

God kväll!

LillaSyster sa...

Jag har också gott om nycklar och taggar till olika arbetsplatser jag besöker och sen ska man ha koll på koder också...... Nu ska jag fixa sent eftermiddagskaffe. Ha en bra onsdags eftermiddag/kväll bäst att passa på att njuta av solen, sämre väder är på gång.

Veiken sa...

Aha, idag var det du som väckte tuppen och inte tvärtom. Folk som lägger in bloggar tidigt har kanske lagt in det som ett inlägg kvällen innan för publicering tidigt!. Jag gör så ibland.
Nycklar är ett elände. Jag vet inte hur många timmar jag har letat efter en nyckel eller två-
Ha det fint!