lördag 13 november 2021

Där gick några dagar efter förra inlägget...

 och hur gick det då med mitt yrkesutövande?
Jodå, alldeles ypperligt och för första gången på länge känns det "rätt" och allt är som det "ska" igen.
En bild från barndomen, uppe på hölasset, kan nästan känna doften av färskt hö såhär efter 40 år ungefär, minns den tiden med stor värme, att arbeta i sitt "anletes svett" som det väl hette förr, fast, nja, så svettigt var det kanske inte, men roligt och lärorikt och aldrig har man väl haft en bättre traktorförare än mig när det begav sig ;)
Nu börjar det närma sig ju, ventilation och annat är under konstruktion på taken där.
Inte för att husen passar in i miljön riktigt men fint blir det nog när det är klart.

Nu ska man bara genomlida en lördag här, speciellt mycket lidande blir det väl inte förstås men städning står på schemat igen, ett nödvändigt moment hos de flesta antar jag.
Tur man har robotdammsugare ;)

Ozzy och jag tillönskar er en fin lördag.

Ha det bäst alla.

9 kommentarer:

Znogge sa...

Så skönt att det känns rätt nu för jobbet är ändå en stor del av vår vardag och då måste det kännas okej.
Här har vi också städat. Husse gjorde det mesta medan jag viftade runt med dammtrasan lite ;-)

Önskar dig, Ozzy och resten av flocken en härlig helg!

Geddfish ♥ sa...

Vad fint att du "hittat hem" i jobbet, så mycket roligare då! Ja, den där städningen... Jag har rensat en hel del, också en fas i städningen.
Trevlig lördag med allt och ha det så bra.
Klappa katten !

Ingrid sa...

Ja lite städning måste det ju till ibland. Någon robotdammsugara har jag inte så jag få ta fram den vanliga snabeldraken.
Önskar dig en skön helg!

LillaSyster sa...

Vad glad jag blir att du trivs på jobbet igen =) Städa behövs nästan alltid när man har husdjur. Själv har jag igår eftermiddag och idag putsat alla fönster in och ut sida. Ha en bra eftermiddag.

Ditte sa...

Vad roligt att det känns bra igen på jobbet. Verkligen!
Härlig bild från barndomens hölass. Och så kul att köra traktor. Vet att jag också testade köra traktor i 10 års åldern med pappa bredvid mig. Minnesvärt.
Hoppas du haft en bra lördag och skönt att ha hjälp av robotdammsugaren.
Önskar dig och de dina en fin kväll.

BP sa...

Är verkligen glad för din skull att du äntligen trivs på jobbet igen! Det är såååå viktigt, när man ju ändå spenderar mera tid på jobbet än hemma - tänker på tiden man är vaken alltså.
Bostadshusen är helt okej. Stora skokartonger den här gången, ungefär som i nollåttaland. Du kan väl försöka att zooma in husen. Skulle vara roligt att se lite detaljer där. Är det hyresrätter eller bostadsrätter? Skulle inte gnälla att bo högst upp;-)
Bilden på dig i hölasset är sååååå söt. Har faktiskt liknande minnen jag med, körde dock inte traktor. Kommer inte ihåg vad jag fick göra, men vi hade ledigt från skolan för att hjälpa bönderna. Det var tider det...

Gunnel sa...

Jag minns hur kul det var att åka hölass. Man hade väldigt bra utsikt. Ha det bra.

Ama de casa sa...

Härligt att det känns bra på jobbet! Det är ju en ganska stor del av ens tid som man tillbringar där när man är yrkesverksam.

Doften av färskt hö är verkligen helt underbar! En härlig bild :-)

Jag hade tänkt städa idag men kom på bättre tankar och tänker helga vilodagen istället :-D

Ha en skön söndag!

Anna-Lena sa...

VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
Personliga lån (säkra och osäkra)
Företagslån (säkra och osäkra)
Konsolideringslån och många fler.
Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
Vi har ett lån till dig