torsdag 4 november 2021

Torsdag.

Då var våra elevers lovskola över för denna gången, skönt för dem att nu få njuta lite av sitt höstlov efter tre dagars hårt arbete för att få ordning på sina kunskaper inom olika ämnen i skolans värld.

Ni kanske undrar vad en elevassistent gör när han inte är delaktig i lovskolan?
Den obligatoriska snusen under läppen är ju allt som oftast en bra start.

Många glödlampor som ska bytas, eller glödlampor förresten, det heter ju annat idag, jag är för gammal ;)
Många klassrum som ska kontrolleras, fungerar allt som det ska?
Här i lokalen för spanska tex, där jag för övrigt tillbringade tre terminer med en elev, det enda jag lärde mig var svordomar ;)
Jomen visst.
Sågspånen från träslöjden ska ju tas omhand förstås, under många år kontrollerades inte detta rum över huvud taget, det glömdes bort hur otroligt det än kan låta.
Mycket sågspån blev det ;)
Vår skola då inklusive solpaneler på taket, en modernitet vi fick för ett år sen eller två. 

Men det bästa av allt är naturligtvis när man får komma hem efter arbetsdagen, härligt.

Tillönskar er alla en fin kväll.


 

7 kommentarer:

Ingrid sa...

Lite spanska svordomar kan man väl alltid ha nytta av. I min ensamhet svär jag på italienska och det med en av de allra fulaste.

Så kul med lite bilder från din skola. Det ser ut att vara en rätt stor skola.
Ha en skön kväll!

BP sa...

Låter som arbeten som inte är i närheten av stressnivån du vanligtvis är tvungen att utsätta dig för. Å glödlampa - det säger jag fortfarande, även om det är halogenlampor eller LEDar. Så känn dig inte alltför gammal, jag är ju äldre än du;-)
När man lär sig ett nytt språk är det alltid svordomar man lär sig först. Undrar varför;-)
Vilken stor skola du arbetar i! Solpaneler är ju inne och varenda skola med lite självaktning har installerat solpaneler och inrettt bi-hotell de senaste åren...
Önskar dig en fin torsdagskväll. Bara en dag kvar till helg;-)

znogge sa...

Arbetar man på en skola så finns det allt massor med saker att göra faktiskt. Saker som faktiskt inte hinns med när eleverna är på plats så då är det bra med några extra dagar eller den elevfria skolan ;-) Sedan är det självklart gott att komma hem efter dagens slit :D

God kväll!

Ditte sa...

I alla fall skönt att du kan ta hand om dessa praktiska ting utan att bli störd. Men är det meningen att du och vaktmästarna jobbar parallellt. Eller är det du som ska sköta det jobbet också.
Vad gäller eleverna kanske de nu gnetar på bättre så att de slipper lovskola i fortsättningen.
Skönt nu att du kan ha lite ledigt.
Önskar dig det bästa nu-

Ama de casa sa...

Väldigt varierande uppgifter för en elevassistent :-)
Haha! Vilka braiga spanskakunskaper du fick på dom där lektionerna...

Idag när du kommer hem efter arbetsdagen väntar en längre ledighet än bara en kväll och natt. Så ha en skön inledning på helgen nu!

LillaSyster sa...

Ha nu en skön helg! Synd att du inte lärt dig något vettigt på spanskalektionerna. Jag hoppas att syrrans flicka ska välja spanska, då ska jag försöka snappa upp lite.

Anna-Lena sa...

VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
Personliga lån (säkra och osäkra)
Företagslån (säkra och osäkra)
Konsolideringslån och många fler.
Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
Vi har ett lån till dig