lördag 5 februari 2022

Lördag den 5 februari 2022.

En bra vecka blev det ju yrkesmässigt, lite "kuckelimuck" torsdag fredag men inget som vi inte kunde ha kontroll på.
Kidzen kan väl inte vara sams jämt kan jag ju förstå som vuxen, men de har inte den "vuxna kapaciteten" alltid att kunna ta saker verbalt när det uppstår något, ett missförstånd, ett förfluget ord i något försök att vara rolig, ja, det kan ju vara vad som helst men det löste sig denna gången också.

Lördagen är i full gång, klockan är lite efter fem och det börjar mörkna igen, eller så är det vädret som ställer till det, inte direkt någon blå himmel idag, lika bra att dra för gardinerna nästan, men bara nästan. ;)

Städningen är i full gång här med vår älskade robotdammsugare i huvudrollen, den är bra den där men som jag skrivit tidigare har vi en annan på gång, en med inbyggd radar typ "Lidar", ser fram emot den teknikaliteten, dyr var den inte heller, de sjunker ju i pris tycker jag mig ha sett, inte så illa ekonomiskt således med att köpa en ny.
Men än så länge får vår trotjänare fullfölja sina plikter på egen hand.

Jag och Ozzy tillönskar er en fin kväll.

 

7 kommentarer:

LillaSyster sa...

Nystädat och fint nu då =)
Själv tömde jag städskåpet idag och omorganiserade det. Det känns bra, det var välbehövligt. Kan säga att jag hade ett otroligt lager på både diskborstar och wetexdukar men de äter inte bröd =) Ha en bra kväll!

BP sa...

Lidar - då har du ju redan döpt efterföljaren till din robotdammsugare. Perfekt ju! Hoppas bara den du har nu inte är sur och svartsjuk på Lidar, så att "gamlingen" vägrar utföra sina plikter;-)
Härlig bild på Ozzy:-) Undrar om ni båda två plus frugan sitter framför Mellon just nu. Antar att ni INTE kollar OS på kanal 5;-)

PS. Skoj att höra att du hade en bra vecka på jobbet. Unnar dig verkligen de positiva dagarna efter allt du varit med om ifjol. DS.

Ditte sa...

Fint att det varit en helt ok. vecka. Känns som om de blir allt fler. Mer som det ska vara på ett jobb även om man jobbar i skolans värld-
Kul att robotdammsugaren är i gång och till belåtenhet. kul även med en uppdaterad version. Du får berätta om den när du testat ett tag.
Tack, härlig bild på Ozzy.
Önskar dig en fin kväll.

Ingrid sa...

Nu är det sent, så du sover nog. Jag önskar en god natt och en trevlig söndag!
/Ingrid

Herr Nilssons Fru sa...

Robotdammsugare är bra men jag tycker det är lite synd att den inte klättrar upp i fönster osv De hade ju varit perfekt. Den kan varjefall torka golvet de e ju bra, även om jag sällan använder den funktionen. Men min är min bästa vän här hemma, ja förutom gubben då.
Jo både barn o vuxna har svårt att hålla sams emellanåt. Konstigt men sant.

Kramiz

Ama de casa sa...

Skönt att kuckelimucket löste sig på ett (förmodar jag) bra sätt.

Min "robotdammsugare" går på två ben och funkar också väldigt bra :-D

Ha en skön söndag!

znogge sa...

Så skönt att det löste sig för det händer onekligen en del när man jobbar i skolans värld. Ofta är det på fredagar men eleverna är väl trötta efter veckan misstänker jag.
Så smidigt med en robotdammsugare. Frågan är vad hundarna gillat en sådan.

Önskar en njutbar söndag!