söndag 10 april 2022

Lovskola kommande vecka....

och undertecknad ska tillsammans med en annan assistent och en lärare ha hand om 10-15 elever i årskurs åtta för att komma ikapp och få upp sina betyg lite.
Ett nytt upplägg denna gång, kommer inte ihåg riktigt hur det nya upplägget var men det löser sig imorgon.
Tre dagar ska vi ha lovskola och den fjärde dagen blir väl att plocka undan lite, samla ihop kaffekoppar från lärarnas arbetsrum och återföra dem till pausutrymmet.
Önskar att utbildningen för att bli lärare i framtiden ska innehålla åtminstone ett högskolepoäng för att lära sig hantera kaffekopparna. ;)
Snart kommer jag att slänga alla koppar jag hittar utanför pausutrymmet på loven...i skogen...typ.


Fick ju bege mig ner till stan igår och möta upp frugan med barn och barnbarn som varit på Ullared. (Nu har jag några bokmärken Bp).
Ganska fin kanal där nere väl värd att föreviga på bild, igen. ;)
Kunde inte låta bli att le lite över kanoten i första bilden, Göta kanal ni vet, nån gång ska jag hyra/köpa en kanot, verkar så mysigt att paddla runt i.

Tillönskar er en fin söndagskväll. 

8 kommentarer:

Susjos sa...

Missar lärarna att ta tillbaka kaffekoppen till pausrummet? Då får väl koppen stå kvar tills de kommer tillbaka! Ack ja! Vi hittar också kaffekoppar runt datorerna på förlossningen, så visst får man plocka ibland..

Fint med båten Paddan, minns ju att jag åkt med den, under en bro som kallades osthyveln bl.a, där fick vi ducka oss!
Ha en fin söndagkväll!

znogge sa...

Ha ha, det där med kaffekoppar känner jag igen. Inte för egen del dock för jag plockar alltid undan men har en del slarviga kollegor. Så irriterande-

Hoppas lovskolan utfaller till belåtenhet!

God söndag!

Ingrid sa...

Det är tur att det finns resurser till de barn som inte riktigt hänger med. Själv hade jag svårt för matte när jag gick i läroverket och fick plugga extra med hjälp av NKI:s brevskola på somrarna och så tenta upp för att slippa gå om. Någon lovskola var det inte tal om.
Trevligt slut på söndagen!
/Ingrid

Hannas krypin sa...

Tja, det där med att ta hand om disk tycker jag att fler behöver lära sig.

BP sa...

Bra att du inte är ensam om att samla in barn och kaffekoppar. Det där med "mamma är på semester" verkar inte funka i din skola;-) Men det lär nog bli bra med så få elever att ta hand om och ni är ju två plus en lärare. Lycka till!
Jättekul att du har samlat på dig ett antal fejkade bokmärken från din frus inköp på Ullared. Då räknat iskallt med att di är med nästa lördag:-) Stort tack för länken och de fina bilderna från kanalen med den blåa bakgrunden som kallas himmel:-)

LillaSyster sa...

Att paddla är härligt =) tycker jag absolut att du ska testa börja på en sjö. Men vilka slarver det är på din arbetsplats.....lägg alla koppar i en flyttkartong, så får vi se om det blir koppbrist innan sommaren, eller sätt upp en skylt om att koppen vill tillbaka till sina kompisar i pausrummet. Inget påsklov för dig då. Men ha en bra påskvecka ändå!

Geddfish ♥ sa...

Vad tråkigt med folk som tror att saker och ting sköter sig självt. Att någon annan ska behöva plocka undan efter vuxet folk.
Jag var en del i Göteborg som liten. Pappa älskade att åka dit på äventyr.
Ha det fint!

Ama de casa sa...

Riktigt dåligt att lärarna inte kan ta undan kopparna... Jag tycker INTE att du ska plocka tillbaks dom dit dom hör hemma!

Åh... Ullared... Mitt drömresmål!!! Fast jag kommer nog aldrig att komma dit.

Ha en fin start på veckan!