måndag 12 september 2022

Vecka 37-2022.

 Lite planering har vi ju på skolan.

Tisdag:Info via teams 14:30-15:00 följt av husmöte 15:00-16:30 irl.
Vi är ju två hus, mellanstadiet och högstadiet så vi får ha varsitt med jämna mellanrum.

Torsdag: Apt 15:00-16:30.
Förmodar att jag inte kommer tycka det är roligt, denna gången heller, mao, det kommer inte att ge mig ett enda litet "jota" men jag får ju betalt för att sitta där och låtsas vara intresserad, rynka lite på ögonbrynen och nicka lite när jag känner att det passar...häpp...jag vet minsann hur man drar en slipsten ;)
Tror de flesta känner likadant, åtminstone om man ska gå på snacket jag avlyssnat med mina elefant-öron i lärarrummet. 

Och våra duvor frodas så nere på torget, på nästa två bilder från förra veckan så ser man hur de övervakar oss när vi väntar på bussen.
Hujeda mej.
Inte så trevligt, känns som en film med Hitchcock ju. 

Vår oas tackar för sig för denna säsong, ser redan fram emot nästa.
Nu ska bara all gammal jord förpassas ner i behållaren för ändamålet.

Tillönskar er en fin afton allihopa.

8 kommentarer:

BP sa...

De verkar vara lite "möteskåta" på din arbetsplats. Många möten per vecka, betydligt fler än på en "vanlig" arbetsplats tycker jag. Där har man antingen ett vecko-möte/avdelning på en timme eller ett månadsmöte med fler avdelningar. Brukar också ta cirka en timme...
Ingen verkar vilja ta itu med duvorna. Det förvånar mig en aning, de är ju faktiskt en sanitär olägenhet. Då borde kommunen väl "hota" med Anticimex i högsta hugg. Eller så är det ingen som gnällt (tillräckligt högt).
Det tråkigaste med "att göra höst" är just att återvinna eller göra sig av med krukor och jord. Men så fint det var under sommaren:-)

znogge sa...

Den där sortens möten verkar vara lagom spännande ja. Även jag lärde mig att nicka och humma vid rätt tillfälle medan mina tankar var någon annanstans.

Önskar en god kväll nu!

LillaSyster sa...

Det är tur att du vet hur du ska dra den där slipstenen, men det känns som slöseri med din tid.
Duvorna.....hm skicka in bilden till miljökontoret, eller gatukontoret - finns väl viss halkrisk? Det där är ju allt annat än trevligt.
Här är det också avveckling på gång av det som tidigare varit så fint - men allt har sin tid. Klippte gräset nu ikväll, undrar om det var sista gången för säsongen? Troligen inte.....Gav bort två 10 liters hinkar fyllda med äpplen till en gammal jobbarkompis idag - så imorgon kommer förskolebarnen ha närodlade äpplen på fruktstunden.

Äventyret framtiden sa...

Duvorna tycks ju ha intressantare möten än vad ni har på ditt jobb! Och lite spänning blir det för den som blir betittad. Javisst lite Hitchcock och Fåglarna ligger det över det hela. Snart är det Halloweentider.
Gammal jord kan också sparas för att användas till så-jord när våren åter är på gång. Ett litet tips bara :).
En skön kväll önskas!

Anna i Portugal sa...

Varför finns en mötena om ingen uppskattar dem? Om de bara "sitts av" är det ju inte vettigt alls. Kan ni inte påverka innehållet eller hur ofta de hålls? Jag uppskattar duvorna här, för de äter myror. Men de skiter ju ner så förbenat, det är tråkigt. Vi har en familj som bor här i vårt hönshus.

Gunnel sa...

De där mötena minns jag, och är otroligt glad att slippa dem nu. Hitchcookfilmen var ruskig när jag såg den fösta gången, men idag verkar den inte lika skrämmande. Beror klart på att allt filmvåld blivit värre idag. Vi har haft brevduvor i trädgården eftersom min man tävlade med dem. Kram

Ditte sa...

Pust och suck för dessa möten där man känner att tiden sitts av. Till ingen nytta.
Vad gäller duvor är de hos mig inga favoriter. DE skitar ju verkligen ner.
Ni har ju haft stor glädje av er balkong och säkert väntar den på nästa säsong-
Ha det gott.

Lotta sa...

Mötena på mitt jobb där sägs en massa bra saker som det aldrig blir verkstad av. Men alla verkar nöjda med att ha det så utom jag men det är bara till att rätta sig i ledet. Trött på att stånga huvudet för ingenting. Tre år till sedan får de göra som de vill :-)
Nu blir det tomt på din balkong, men det är ju snart dags för julgranen!
Ha det fint!