måndag 10 oktober 2022

Måndag.

 Måste väl vara årstiden antar jag när man mer eller mindre får släpa sig till busshållplatsen på en måndag morgon.
Men jag kom på bussen och klarade mig hela vägen dit jag skulle utan större problem, en liten tur med spårvagnen, en hållplats, och sedan en promenad till min arbetsplats, ungefär då kvicknade jag väl till någorlunda och kunde genomföra min arbetsdag utan att knorra alltför mycket. 

Jag struntar väl egentligen i vilken årstid det är, jag anpassar mig och går vidare, men tröttheten finns där ju, bara att trampa på och dricka mycket te eller kaffe, eller i mitt fall en Redbull om det skulle knipa. ;)

Måndagen den 10 oktober 2022 närmar sig sitt slut, en dag som så många andra under ett år, många av dem försvinner ju in i glömskans korridorer och de står ej att finna igen.
Fint att då ha en blogg att se tillbaka i tiden med, eller hur?

Zillen tillönskar er alla en fin afton.

Jag med, vi ses.

12 kommentarer:

Anna i Portugal sa...

Ja det är ju toppen att ha en blogg att kunna gå tillbaka och kika i när minnet sviker. Söta zillen!

Susjos sa...

Ja, denna måndag vill jag glömma bort, är förkyld med halsont..men testade negativt för covid i alla fall....och blir väl snart frisk igen får vi hoppas. Typiskt att bli sjuk när man är ledig fram till fredag!
Önskar Zillen en fin afton också, ja och hela familjen såklart!

BP sa...

Zillen håller helt med dig, det syns på hans ögon;-)
Om du redan nu släpar dig till jobbet hoppas jag att du har förträngt att klockan ställs om till eländiga vintertid om ett par veckor. Jag behöver ju inte gå upp tidigt längre, så jag saknar de långa ljusa kvällarna istället.
Känner dock igen mig vad gäller att åka kommunalt till jobbet: Buss- t-bana-buss-promenad på morgonen. Buss-pendeltåg-långpromenad på kvällen...
Önskar dig en fortsatt fin måndagskväll:-)

znogge sa...

Nog är det lättare att stiga upp under sommaren men så fort det börjar vara mörkt på morgnarna blir det motigt. Än värre blir det när vi går tillbaka till normaltid...
Hoppas det blev en bra kväll för såväl två- som fyrbenta. Zillen ser ut att trivas i alla fall :D

God kväll!

Äventyret framtiden sa...

Ryck upp dig Guldkryckan! Ät vitaminer och du kommer att studsa fram som en duracellkanin! :) Givetvis så skämtar jag men med lite allvar i bagaget. Snart så är julen här, och när den har varit så börjar det ljusna igen. Krama dina fina katter och din gumma!
Ha det gott!

Ditte sa...

Visst är det bra med en blogg att gå tillbaka till- Men å andra sidan så det som har hänt det är ju passerat. Inget att göra något åt. Men morgondagen kan en påverka och det är en fördel.
Hoppas du haft en bra kväll. Och Zillen ser så nöjd ut så jag tror att du också är det.

Geddfish ♥ sa...

Det är fint att ha en blogg som dagbok. Man kan prata av sig, klaga, gnälla, mysa, ja som med Zillen, fin misse.
Jag är en glad pensionär som slipper stiga upp kl 06 nuförtiden. Klappa Zillen!

Veiken sa...

Dagbok är bra så man vet vad man har gjort - lätt att glömma annars!
När jag jobbade så hade jag aldrig måndag. Jag sa idag är det söndag, på söndag och i morgon är det tisdag, när det var måndag. Det finns många sätt att lura sig själv på! Hahaha!

Gunnel sa...

Bloggen blir ju lite som en dagbok och när man tittar bakåt upptäcker man så mycket man egentligen gjort. Det kan vara en bra påminnelse ibland när man tror att man aldrig hinner med något. Hösten är ganska marig med mörka morgnar, tycker jag med, men snart är vi inne i december och då blir det ljust igen med alla tända ljus. Kram

Anki sa...

Dagarna går fort ... nu redan tisdag!
Fina Zillen ... han ser nöjd ut!
Ha en fin tisdagseftermiddag och kväll Micke!

Lotta sa...

Sötaste Zillen, finaste killen :-)
Idag är det onsdag och mitt i veckan snart är det fredag igen. Jag ska inte klaga för nu när jag går av mitt jobbpass om en timme så är jag ledig till lördag. Värsta lyxen!
Visst är det roligt att kolla tillbaka lite i backspegeln genom att bläddra lite i bloggen. Det här hänt lite under de åren jag haft min :-)

Ha en finfin jobbdag!

LillaSyster sa...

Tröttheten har inte slagit till ännu, men det är nog bara en tidsfråga. Perfekt att ha en blogg att titta tillbaka i. Nu har snart halva arbetsveckan passerat. Ha en bra liten lördag =)