lördag 29 oktober 2022

Ny arbetsvecka på ingång.

Och en vecka där kidzen har höstlov, denna gång är det ingen lovskola, förstår inte riktigt varför men så är jag iallafall.
Istället skulle vi ju ha det där SKUA men föredragshållaren är sjukskriven vilket gett skolan mer tid att istället syssla med kartläggningar av elever.
Skolinspektionen kommer snart till skolan igen, då ska det fixas och donas, denna gången är det ju saker de klagade på sist de var här.

Men nu är det bara lördag ännu ju, pizza står på schemat idag för tillagning av undertecknad, alla ingredienserna finns där ute i köket:

Tomatsås
Riven ost
Bacon
Vegokebab, ja, den kom ju i smakboxen så en liten del av pizzan kommer att reserveras för det, blir spännande att se hur detta blir.

Lite tvätt får det också bli idag, någon av katterna har spytt på en matta inatt så vi har inte så mycket val, livet som kattägare i ett nötskal. ;)

Ha nu en fin lördag alla.

7 kommentarer:

Znogge sa...

Skumt att de inte har lovskola men det behövs kanske inte... Det låter i och för sig ännu skummare.
Vegetarisk kebab fick vi i skolan en gång och det var som att tugga på gummi. Hoppas verkligen att er är bättre!

God lördag nu!

LillaSyster sa...

Så är det att ha katt, man vet aldrig vad man vaknar upp till =) Det är ju inte av elakhet de väljer en matta, utan för att ha något att sätta klorna i då hårbollen ska upp. Ha en fortsatt skön helg!

Ingrid sa...

Hemlagad pizza är så gott. Lycka till och ha en riktigt härlig helg!
Hoppas att kissen mår bättre i dag.

BP sa...

Det är olik dig Guldkryckan - alltså att du redan på en lördag funderar över nästa arbetsvecka. Du är väl inte sjuk va';-) Eller så har du abstinensbesvär - från skolan alltså.

Vilken himla tur för dig att SKUA-utbildningen blev inställd. Grattis!

Så duktig du är med hemlagad pizza! Imponerande!

Gillar sista bilden - äkta kärlek eller nåt;-)

Anna i Portugal sa...

Hemlagad pizza är så himla gott! Har du en sån där riktig pizzaugn på balkongen? Då hoppas vi kommande vecka blir fin och att spyakatten mår bra igen.

Ditte sa...

Kanske har alla elever nått sina mål! Bara att glädjas. Nej. skämt åsido. Ja, kartlägga elever är ju något som är ständigt pågående. Eller var på min tid.
Att inspektera skolor har jag gjort vid många tillfällen (man är ju flera i gruppen) och det har vart riktigt intressant. Och vitsen är ju att ev. brister ska åtgärdas.
Pizza låter bra.
Önskar dig en fin kväll-

Susjos sa...

Pizza är aldrig fel, vi brukar göra en enklare variant på Libabröd.
Ha en fin lördagkväll!