torsdag 19 januari 2023

Lång arbetsdag som alltid på en torsdag.

 Så har man lite över en vecka gått omkring som en 54-åring, känns precis som när jag vandrade runt som en 53-åring.
Kommer osökt att tänka på Victor Gunnarsson som misstänktes för palmemordet ett tag, han kallades för 33-åringen i media.
Tur jag inte är misstänkt för ett brott.

Brukar ju inte fira min födelsedag egentligen förutom att jag är med på frugans födelsedag och då får något jag med, i år fick jag grejer man tvättar sig med och lite "lukta gott" av ett finare märke.
Skulle det nu hamna i tidningarna om en väldoftande man som går runt på gatorna i Göteborg, lugn, det är bara jag. ;)

Blev en hyfsad dag på kneget, ligger man steget före så brukar det ju lösa sig innan det "skiter sig" om man så säger. ;)
Men just idag kom vi steget efter, två elever slogs vilt men det blev att träda emellan och bryta det, vi lyckades lösa det men sen var jag tvungen att gå vidare till nästa uppdrag så jag vet inte hur det slutade till hundra procent, det får visa sig imorgon.
Så kan det bli ibland i skolans värld.

Fackligt möte fick avsluta denna arbetsdag, då får man roa sig så gott man kan. ;)

Ha det bäst alla.

5 kommentarer:

BP sa...

Duktig pojk! Alltså du har fyllt 54, jobbar en hel dag och orkar med ett blogginlägg. Det finns hopp Guldkryckan!
Stort GRATTIS i efterskott. Nu när du också fyllt 54 så kan jag bara konstatera att jag har tre 54-åriga kompisar. Två irl och dig då:-) Jättekul tycker jag!
Att elever slåss - ja, vad ska jag säga. När jag var liten (gick i grundskola då) så slogs vi hela tiden. Ja, inte riktigt hela tiden, men ofta. Och det var då ingen som gick emellan... Å det blev en människa även av mig;-)
Himla rolig bild på dig och... legobilen, eller är det en radiostyrd bil...
Ha en riktigt fin kväll nu!

znogge sa...

Grattis till dig så här en vecka i efterskott. Smidigt att du kan hinna med på frugans födelsedag. Två flugor i en smäll helt enkelt ;-)

Ja det där med slagsmål förekommer lite då och då i skolans värld. Det gjorde det förvisso när jag gick i skolan också men jag tycker att fighterna har blivit betydligt tuffare. Numera är det ju inte helt ovanligt med tillhyggen och annat. Bra att du kunde gå emellan och förhoppningsvis så löste det sig helt.

Önskar en god kväll nu!

LillaSyster sa...

Grattis i efterskott!
Tuff arbetsplats du har. När jag/du gick i skolan var det inga slagsmål.
Nu är det snart fredag! Trevlig helg =)

Ditte sa...

Stort grattis! Och en bra dag blev det ju. Just att ligga steget före i skolans värld är en fördel men det är nog så knepigt. Hoppas detta mankemang löste sig. Kanske ska ni utrustas med vattenkanoner, modell mindre. Effektivt!
Hoppas att det blev en bra födelsedag.

Anna i Portugal sa...

Grattis på födelsedagen! Då är du två år yngre än jag :) Känner ända hit hur gott du luktar! Så tråkigt med slagsmålen på skolan. Men bra ni finns där och kan avbryta det!