tisdag 3 januari 2023

Tisdag.

Fick min leverans från "snusbolaget" under natten/tidigt på morgonen genom Early birds idoga arbete som även lämnar morgontidningen till folk.
Bästa leveransföretaget, för då får man ju leveranser även på helgen, underlättar ju mycket tycker jag.
Inhandlade ju en påse med färdiga prillor som jag sedan fyller dosorna med, billigt och bra, dessutom passar smaken mig ypperligt, lite av ett måste ju, billigt kan vara bra ekonomiskt men är smaken inte ok så faller ju hela grejen.
Nu ska bara leveransen från "Apotea" levereras också, sedan är lyckan fullständig. 
Hallelujah. ;)


Här samsas alla tre om utrymmet, älskar dem sååå mycket.

Hann ju precis hem idag för att hjälpa till med mottagandet av förnödenheter från COOP. 
Min fru är bra på att beställa online, mycket bättre än mig, men så kostar det ju lite mer också. ;)
Själv är jag för snål vilket innebär att jag allt som oftast får komplettera med ett manuellt inköp i butik, jaja, typiskt mig.

Nu tillönskar jag er en fin eftermiddag och kväll. 

11 kommentarer:

LillaSyster sa...

Åååå katterna♡ går ju bara att älska dem- längtar efter mitt lilla Bus. Men fick en bild idag på henne då syrran varit förbi och gosat med henne. Känns lite bättre i hjärtat nu då hon fått uppmärksamhet. Hon är ju väldigt reserverad av sig och vem som helst duger inte.
Skönt att få maten ända hem och earlybird brukar jag också ta, om det inte är bråttom, då blir det instabox och hämta själv nere i butiken. Ha det gott Micke och njut av era fina katter ♡

BP sa...

Kul att läsa att det finns människor kvar i Sverige som fortfarande har en hobby som är totalt OPK (opålitligt korrekt). Eloge. Nu förstår jag mig inte på snus alls, men jag vet att det finns portionssnus och lössnus. Det sistnämnda är tämligen äckligt enligt mig, då det luktar illa och rinner nedför tänderna i bruna "strömmar". Åt anda sidan - om din fru fortfarande vill ge dig en puss trots bruna ränder så...;-)

Förutom PostNord levererar alla bubilar varor även under helgerna - åtminstone här. Gissar att det finns hur många olika budbilsfirmor som helst i olika städer.

Det bästa med Apotea är att de kommer in i huset och levererar till lägenhetsdörren. Dessutom tar de inte betalt för frakten. Förstår inte hur dessa företag överlever...

Sist Bilden med dina tre pälsklingar är en höjdare:-)

Önskar dig också en riktigt trevlig kväll!

znogge sa...

Så fina era katter är. Förstår att det är lätt att älska dem.
Smidigt och bra med hemleveranser av olika slag. Många gånger är det också fraktfritt vilket visar att företagen har en god vinstmarginal misstänker jag.

Önskar en god kväll nu!

Ingrid sa...

Så mysiga katterna ser ut. Det får mig att sakna Grållen o Svarten, mina älskade katter som inte fick följa med till Odvalds.
Ha en fin kväll!

Ditte sa...

Bra med hemleveranser som fungerar. Vad gäller mina mediciner (smärtplåstren) så finns de knappast ens i lager hos apoteken och de går inte att få som hemleverans utan måste hämtas personligen. Och innan jag kan göra det måste de beställas. Ibland finns de på ett apotek på Drottninggatan , men inte alltid.
Bra att du kunde ta emot matleveransen. Och det är ju praktiskt. Jag vill ju se vad jag köper och har butiker nära så då blir det personliga besök-
Hoppas du haft en bra tisdag och att resten av veckan också blir det.

Äventyret framtiden sa...

Pälsklingarna är bara för häääärliga!

Snusa på och ha det bra!

Lotta sa...

Visst är det mysigt med kissar och när de sover tillsammans då smälter mitt hjärta.
Ett snus måste även lukta gott för de passiva snusarna som jag är då. (mina grabbar snusar)Jag jobbade i många år i nattpatrullen då vi satt två och två i en bilarna och körde runt till behövande kommuninvånare. En natt så hade min arbetskamrat bytt snussort och det luktade vedervärdigt i bilen. Både hon och snuset höll på att åka ut. Natten efter var allt som vanligt i igen och bilens utrymme fylldes av salmiaklukt. :-)

Med detta sagt så önskar jag dig en finfin onsdag!

Anna i Portugal sa...

Underbart att ha tre så fina katter! Eftersom jag är allergisk blir jag alltid extra glad av djurbilder. Jag kan förstå känslan gav att låta bli att beställa när en ser priserna så tydligt vid en online-beställning. Jag gillar inte att handla mat alls, det gör mannen bäst, men här blir det att åka till affären. Trevlig onsdag!

Anki sa...

Så mysigt med katterna! Saknar min Sixten ... tur jag har Muffin :)
Hemleveranserna är guld värda - så skönt att slippa köa för att hämta ut sina varor.
Ha det gott Micke!

Susjos sa...

Fina fina katterna, så mysigt att de trängs ihop på samma ställe!
Inte dumt att få hemleverans, men visst måste man komplettera ibland ....
Just ja, min man har fortfarande inte börjat beställa snus på nätet, early bird är ju perfekt som kommer med morgontidningen, man kan inte ha det bättre!
Ha en fin kväll och fortsättning på veckan!

Veiken sa...

Här är en till som beställer mycket online - dock inte mat eftersom jag vill kolla att varorna är fräscha själv!
Ha det bäst med snus och annat!